Arhiv novic 26.04.2024

Za toliko je ministrstvo preplačalo stavbo na Litijski

Zurnal24 pred 12 dnevi
Na ministrstvu za pravosodje so danes prejeli cenilno poročilo za poslovno stavbo na Litijski, ki ga je naročilo državno odvetništvo. Iz nove cenitve stavbe na Litijski, ki jo je naročilo državno odvetništvo, izhaja, da je njena tržna ocenjena… »

Ministrstvo gre vedno v isto smer, prenova je delno ustavljena

Delo pred 12 dnevi
DRI zahteva zaustavitev ali upočasnitev prenove, ker je dobil od Tomaža Pliberška, v. d. direktorja Unkiza, nova navodila za proitipotresno zaščito. Kdaj se bo končala prenova glavne stavbe UKC Ljubljana, v tem trenutku ne ve nihče. Predvideno je… »

Mesec vodstvu inšpektorata izrekel podporo: Stanje je drugačno od tega, kar smo prebirali v medijih

RTV Slovenija pred 12 dnevi
"Slišali smo določene nezadovoljne glasove, ampak večinska slika je bistveno drugačna – območne enote in večina zaposlenih vodstvo podpira," je o stanju v inšpektoratu za delo komentiral minister Mesec. Kot je poudaril, inšpektorat dela dobro… »

Smučišče na Kaninu želi kupiti Bojan Križaj

Zurnal24 pred 12 dnevi
Za vlaganje v smučišče Kanin, ki od lanske jeseni ne obratuje, se zanima srbsko podjetje Trgovinsko preduzeće Ri-komerc Beograd. V njegovem imenu se je o tem s predstavniki ministrstev za gospodarstvo in za infrastrukturo sredi aprila letos sestal… »

»Dan upora proti okupatorju obeležuje eno od temeljnih poglavij zgodovine slovenskega naroda«

Mladina pred 12 dnevi
Osrednja državna slovesnost pred sobotnim praznikom. Na osrednji državni slovesnosti pred sobotnim praznikom, dnevom upora proti okupatorju, je predsednik državnega sveta Marko Lotrič dejal, da naj bo ob prazniku živ spomin na narodnoosvobodilni… »

SDS IN NSi ZA USTAVNO PRESOJO IN ZADRŽANJE ODLOKOV: Se bodo referendumi zamaknili?

Regional pred 12 dnevi
Opozicijski SDS in NSi sta napovedali vložitev zahteve za ustavno presojo odlokov o posvetovalnih referendumih glede rabe konoplje in pomoči pri prostovoljnem končanju življenja. Hkrati zahtevata tudi njuno zadržanje do odločitve ustavnega… »

KOPRČANKA ANDREJA LEŠKI NA EVROPSKEM PRVENSTVU OSVOJILA BRON: "Šla sem na vse ali nič"

Regional pred 12 dnevi
Andreja Leški je na evropskem prvenstvu v judu v Zagrebu osvojila bronasto kolajno v kategoriji do 63 kg. V odločilni borbi je premagala Avstrijko Lubjano Piovesana. Avstrijko, ki je pred tem tekmovala tudi za Veliko Britanijo, je premagala še šestič… »

Mariborčanke bodo morale še počakati, Kamničanke so še petič zapored najboljše

Delo pred 12 dnevi
Odbojkarice Calcita Volleyja so v četrti finalni tekmi državnega prvenstva s 3:2 premagale Novo KBM Branik in s skupnim izidom 3:1 v zmagah postale prvakinje. Odbojkarice Calcita Volleyja ostajajo najboljša slovenska ekipa. Na četrti tekmi finalne… »

ZN: V Gazi 300 kilogramov ruševin na kvadratni meter

Delo pred 12 dnevi
S sto tovornjaki bi za odstranitev vseh ruševin v Gazi potrebovali 14 let. Iz EU prihaja pomoč, tudi zatočišča. Po ocenah Združenih narodov je v Gazi, kjer Izrael že več kot šest mesecev in pol izvaja vojaške operacije, na kvadratni meter… »

Javno pismo pediatrinj in pediatrov: 53.000 odraslih pri pediatrih, 22.600 otrok in mladostnikov brez izbranega zdravnika

Dnevnik pred 12 dnevi
Naša odgovornost je skrb za otroke in mladostnike, ki nikoli ne smejo postati žrtve nerazumevanja, zapostavljanja in ignorance odraslih. Na vas se obračamo dobronamerno in in v upanju, da nam boste pomagali ohraniti visoko raven oskrbe, ki so jo pred… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem