Zabava arhiv novic 09.05.2024

Barron Trump stopa na politični oder

Delo 09.05.2024
Sin nekdanjega predsednika je marca dopolnil 18 let in gre po očetovih stopnjah. Najmlajši sin nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa Barron bo eden od floridskih delegatov na nacionalni konferenci republikanske stranke julija letos v Milwaukeeju, je… »

V ENEM LETU JE 'SPALA' S 300 OSEBAMI: Zdaj cilja na 600 (FOTO, VIDEO)

Regional 09.05.2024
Annie Knight iz Avstralije deli svoje spolno življenje na spletu in nedavno je izpolnila cilj, da je spala s 300 osebami v enem letu. Njen naslednji cilj pa je seksati s 600 ljudmi v enem letu. View this post on Instagram A post shared by annie knight… »

'LJUBEZEN CELI RANE': Čudovita preobrazba zavrženih kužkov (FOTO)

Regional 09.05.2024
Lastnik ponosno deli fotografije pred in po transformaciji kužka, ki ga je pred šestimi meseci rešil s ceste, in s tem razkriva, kako 'ljubezen celi rane'. Poglejte si čudovito preobrazbo, ki je ogrela srca ljudi na Redditu. Uporabnik je v zapisu… »

PRAVI, DA SE NAJBOLJŠE POČUTI V BIKINIJU: Kljub svoji polni postavi (FOTO, VIDEO)

Regional 09.05.2024
Sophie Lait je popularna zaradi deljenja vsebine, ki sovpada z gibanjem 'body positivity' (telesna pozitivnost). Profesorica filozofije na Floridi jo opredeljuje na naslednji način: "Gibanje 'body positivity' spodbuja sprejemanje lastnega telesa, ne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem