Arhiv novic 14.05.2024

V enem dnevu bo mogoče zaslužiti 90 evrov

Zurnal24 pred 8 dnevi
Državna volilna komisija je določila vrstni red ugotavljanja izida glasovanja na evropskih volitvah in referendumih. Sprejela je tudi spremembo v zvezi s plačilom članom volilnih odborov in tajnikom. Na današnji seji je Državna volilna komisija… »

Golob / »Sredstva za nagrajevanje zaposlenih v zdravstvu, ki delajo več, so zagotovljena«

Mladina pred 8 dnevi
Premier Robert Golob po srečanju s predstavniki bolnišnic izpostavil pomembnost povečanja produktivnosti v zdravstvu. Premier Robert Golob se je udeležil delovnega srečanja ministrstva za zdravje o obremenjenosti zdravnikov. Verjame, da so ukrepi za… »

Francoza Janu Tratniku preprečila sanjski dan

Delo pred 8 dnevi
Idrijčan je v 10. etapi dirke po Italiji dolgo bežal sam in se moral sprijazniti s 3. mestom. Tadej Pogačar le sledil tekmecem. V nadaljevanju preberite: Slovenski navijači so v 10. etapi Gira lahko uživali v še eni vrhunski predstavi svojih… »

Novorojenček v košu za smeti: mali Ivan je osvojil srca vseh v bolnišnici, pa tudi celotne države

Dnevnik pred 8 dnevi
Novorojenček, ki so ga v ponedeljek zvečer našli v košu za smeti v naselju na obrobju Zagreba, ima apetit, glasno joka in je živahen, pravijo zdravniki. Nadeli so mu začasno ime, Ivan, po zdravniku, ki ga je ob prihodu sprejel. Policija sicer… »

»Trumpa si želim videti v zaporu«

Mladina pred 7 dnevi
Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je obtožen ponarejanja poslovnih dokumentov v povezavi s plačilom pornoigralki za molk o spolnem odnosu. Plačilo je izvršil Cohen, Trump pa mu je denar kasneje povrnil. Tožilci in odvetniki so danes v sodnem… »

»Študentska organizacija naj razkrije svoje zapravljanje javnih sredstev«

Mladina pred 7 dnevi
V Levici direktorja ŠOU v Ljubljani pozivajo k odstopu. Študentski zbor ŠOU v Ljubljani danes obravnava decembrsko poročilo računskega sodišča, ki kaže, da je ŠOU s sredstvi ravnal netransparentno. Glede na izsledke revizije v Levici direktorja… »

V Franciji v napadu na zaporniški kombi ubita dva pravosodna policista, več je ranjenih

RTV Slovenija pred 8 dnevi
V napadu na zaporniški kombi sta bila v bližini Rouena na severozahodu Francije ubita dva pravosodna policista. Zapornik, ki so ga prevažali, je pobegnil z napadalci. Dva uslužbenca zapora sta umrla v streljanju, je za AFP povedal vir in dodal, da so… »

Sociolog Samo Uhan: »Anže Logar je zapravil politični kapital«

Necenzurirano pred 8 dnevi
Ob začetku volilne kampanje za evropske volitve se je novinar Primož Cirman v televizijski oddaji Studio Necenzurirano pogovarjal s sociologom iz centra za raziskovanje javnega mnenja pri Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, dr. Samom… »

Vlada pripravlja velike spremembe pri določanju cene goriva

Zurnal24 pred 8 dnevi
Nova pravila bodo predvidoma začela veljati že naslednji mesec. Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo je v javno obravnavo dalo nov predlog o oblikovanju cen naftnih derivatov. Cene 95-oktanskega bencina, dizla in kurilnega olje se bo, če bodo… »

Slovenski ribič v hrvaški Istri ujel izjemno strupeno ribo

RTV Slovenija pred 8 dnevi
V hrvaški Istri so opazili sedem srebrnoprogastih napihovalk. Eno izmed teh izjemno strupenih rib je ujel slovenski ribič. Pogosto se zgodi, da se tudi v našem morju pojavijo tuje in za naše morje neobičajne ribe, tako so pred nekaj leti ribo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem