Recept: pečena koleraba s parmezanom

SiolNET 09.11.2023  |  Kaj kuhaš danes

Koleraba je neupravičeno zapostavljena. Čas je, da ji damo priložnost in jo pripravimo kot slastno prilogo.

Sestavine: 4 glavice nadzemne kolerabe 2 jedilni žlici olivnega olja 2 stroka česna 100 g nastrganega parmezana sol in poper šopek svežega peteršilja Postopek: Pečico segrejte na 230 stopinj Celzije. S kolerabe olupite trdo lupino in jo narežite na centimeter debele rezine, nato pa vsako rezino prerežite po premeru. Tako narezano kolerabo stresite v veliko posodo, prelijte jo z olivnim oljem, dodajte stisnjen česen, posolite in poprajte ter dobro premešajte. Pekač

Preberite še

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem