Recept: pečena koleraba s parmezanom

SiolNET 09.11.2023  |  Kaj kuhaš danes

Koleraba je neupravičeno zapostavljena. Čas je, da ji damo priložnost in jo pripravimo kot slastno prilogo.

Sestavine: 4 glavice nadzemne kolerabe 2 jedilni žlici olivnega olja 2 stroka česna 100 g nastrganega parmezana sol in poper šopek svežega peteršilja Postopek: Pečico segrejte na 230 stopinj Celzije. S kolerabe olupite trdo lupino in jo narežite na centimeter debele rezine, nato pa vsako rezino prerežite po premeru. Tako narezano kolerabo stresite v veliko posodo, prelijte jo z olivnim oljem, dodajte stisnjen česen, posolite in poprajte ter dobro premešajte. Pekač

Preberite še

Zabava, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem