Spodnje Podravje

Franc Breznik govornik na 35. Festivalu dobrot slovenskih kmetij

Spodnje Podravje pred 13 urami
Nedavno se je na Ptuju odvijal že 35. festival dobrot slovenskih kmetij, ki predstavlja edinstven prikaz gastronomije slovenskega kmetijstva. Dogodka se je kot govornik in gost udeležil Franc Breznik, SDS. Breznik je ob tej priložnosti delil spomine na… »

Škodljivost kanabisa v osebne namene: Velika tveganja za zdravje in družbo**

Spodnje Podravje pred 13 urami
V zadnjem času se v javnosti pogosto razpravlja o legalizaciji kanabisa v osebne namene. Čeprav so nekatere države že uvedle zakone, ki omogočajo rabo marihuane, so se izkušnje iz teh držav pokazale kot opozorilo za druge. Kljub temu, da se… »

Vsaki dan več ilegalcev v Spodnjem Podravju!

Spodnje Podravje pred 1 dnevom
Slovenska vlada se ponovno sooča z ostrimi kritikami zaradi svoje nesposobnosti pri zagotavljanju varnosti državljanov. V zadnjem času je prišlo do več incidentov, ki kažejo na pomanjkljiv nadzor nad mejami in neučinkovitost pri obravnavi tujcev… »

Dr. Milan Zver: S priznanjem Palestine si ne delamo dobre usluge v mednarodnih odnosih

Spodnje Podravje pred 1 dnevom
Evropski poslanec dr. Milan Zver je bil nedavno gost oddaje Tarča, kjer je bilo govora o temah, vezanih na evropske volitve. Dr. Zver je izrazil svoje pomisleke glede priznavanja Palestine in poudaril, da bi takšno priznanje škodovalo mednarodnim… »

Vzorno vodenje občine Ormož pod županom Vrbnjakom: Turizem kot ključ do razvoja

Spodnje Podravje pred 2 dnevoma
Ormož, občina v Prekmurju med Muro in Dravo, se pod vodstvom župana Danijela Vrbnjaka, ki prihaja iz vrst SDS, razvija v pravi turistični biser Slovenije. Vrbnjak, ki je že večkrat izpostavljen kot vzor uspešnega vodenja občine, poudarja… »

Italija izkazuje nezaupanje v varnostno politiko Slovenije

Spodnje Podravje pred 2 dnevoma
Odbor za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo je danes na zahtevo Poslanske skupine SDS obravnaval točko “Napoved prekinitve schengenskega sporazuma s Slovenijo.” Poslanec Andrej Kosi je v obrazložitvi zahteve za obravnavo te točke… »

Prizidek na OŠ Lenart plod uspešnega dela Janševe vlade

Spodnje Podravje pred 3 dnevi
Na dvorišču Osnovne šole Lenart so v torek obeležili začetek del za izgradnjo novega prizidka. Slovesnost so zaznamovali zasaditev hrasta in odkritje spominske plošče, dogodek pa je zbrane navdal z optimizmom in ponosom. Župan Lenarta, mag. mag… »

Evropo moramo pomladiti z zelenim realizmom in skrbjo za družinske vrednote

Spodnje Podravje pred 3 dnevi
V prvem predvolilnem soočenju na Nova24TV je predstavnik SDS, Franc Breznik, izpostavil pomembnost usmerjanja Evrope v pravo smer blaginje, gospodarskega razvoja ter zdravstvene in socialne varnosti. Soočenje, ki ga je vodil Aleksander Rant, je zajelo… »

Tragična nesreča v okolici Markovcev: otrok umrl po padcu v jašek

Spodnje Podravje pred 4 dnevi
Včeraj zvečer, okoli 22. ure, je v okolici Markovcev prišlo do tragične nesreče, v kateri je bil udeležen otrok. Po poročanju Policijske uprave Maribor je otrok padel v jašek. Na kraj nesreče so takoj prispeli reševalci, ki so otroka s… »

Nesposobnost vlade: 27 nezakonitih prehodov Sircev in Egipčanov v Cirkulanah, večje število prestopov v Šentilju in…

Spodnje Podravje pred 4 dnevi
Vlada Roberta Goloba se sooča z vse večjim nezadovoljstvom in zgražanjem javnosti zaradi svojih spornih ukrepov, zlasti odstranitve ograje na meji s Hrvaško. Ta poteza je po mnenju mnogih odprla vrata ilegalnim migrantom, ki sedaj prosto prehajajo… »

Spodnje Podravje, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem