Slovenologija – Slovenci in kulinarika: Janez Bratovž

Domžalec 15.11.2017  |  Miha Ulčar

Rdeča nit novembrskega srečanja Slovenologija, ki jo je vodil dr.

Noah Charney je bila kulinarika. Kuharski mojster svetovnega kova, Janez Bratovž, nas je popeljal v svet skrbno izbranih kombinacij sestavin in različnih okusov, z uporabnimi namigi in triki za pripravo obrokov doma. Seveda je demonstriral tudi pripravo preproste, a odlične jedi. S tem je prikazal, da ni nujno, da sta kuhanje in peka zahtevna. Srečanje je potekalo v torek, 14. novembra 2017, v prostorih Knjižnice Domžale, kjer so prikazali čare kuhinje in kuhanja.

Preberite še

Zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem