Zadnje novice

Mitji Pavlinu blokirali razkošni nepremičnini: Kovintrade naj bi oškodoval za več milijonov

Slovenske novice pred 24 minutami
Celjsko tožilstvo je zaradi suma zlorabe položaja vložilo obtožnico zoper nekdanjega člana uprave celjske družbe Kovintrade. Celjsko tožilstvo je zaradi suma zlorabe položaja vložilo obtožnico zoper nekdanjega člana uprave celjske družbe… »

Finska in Švedska tudi uradno zaprosili za vstop v Nato

RTV Slovenija pred 24 minutami
Finska in Švedska sta na sedežu Nata v Bruslju uradno vložili prošnji za vstop v severnoatlantsko zavezništvo, za kar sta se odločili zaradi ruske vojaške agresije na sosednjo Ukrajino. Prošnji sta generalnemu sekretarju zavezništva Jensu… »

Šport je posel, športniki pa odlični ambasadorji

Delo pred 12 minutami
S športno panogo sta prepletena gospodarstvo in turizem. Velike prireditve pa imajo multiplikativne učinke. Da je treba športne organizacije voditi kot podjetja, smo v preteklosti že velikokrat slišali. Prav tako je bilo velikokrat izrečeno, da je… »

Linda Evangelista: Iznakazili so me in mi uničili življenje (FOTO)

Slovenske novice pred 12 minutami
Bila je ena od petih supermodelov 90. poleg Cindy Crawford, Claudie Schiffer, Naomi Campbell in Christy Turlington. Ravno pretekli teden je praznovala 57. rojstni dan in najbrž ni pričakovala, da se bo njeno življenje razvilo, kot se je. Linda… »

Nevladniki ostajajo na Metelkovi 6

Necenzurirano pred 12 minutami
Na Mirovnem inštitutu so danes zabeležili prvo sodno zmago nevladnikov proti Ministrstvu za kulturo. To je pred dvema letoma organizacijam, ki kot zakoniti najemniki delujejo v eni od stavb nekdanje vojašnice, nenapovedano in sprva brez nadomestnih… »

Domžalski policisti med hišno preiskavo pri 29-letniku našli prirejen prostor za gojenje konoplje

Domžalec pred 12 minutami
Domžalski policisti so včeraj na podlagi odredbe pristojnega sodišča opravili hišno preiskavo pri 29-letniku. Med hišno preiskavo je bil najden posebej prirejen prostor za gojenje prepovedane droge konoplje, preko 250 svežih rastlin konoplje, okoli… »

Ne tako zelo nedolžno skakanje za zabavo

Delo pred 12 minutami
Približno 90 odstotkov poškodb se zgodi otrokom in mladostnikom do 18. leta, večinoma je lažjih, ženskam pa je redna vadba na trampolinih odsvetovana. Pogled skozi ograje kaže, da zadnja leta trampolini kraljujejo na vrtovih. A kot pripoveduje mama… »

Park, v katerem iz Evrope mimogrede skočiš v Afriko

Delo pred 12 minutami
Nova daljinska pohodniška pot na območju stika afriške in evropske litosferske plošče je dolga 262 kilometrov in razdeljena na 13 etap. Čezmejni Geopark Karavanke, ki združuje pet slovenskih in devet avstrijskih občin, ima novo daljinsko… »

ŠVEDSKA IN FINSKA VLOŽILI PROŠNJI ZA VSTOP V NATO: Članstvo mora potrditi vseh 30 držav, ena že nasprotuje

Regional pred 24 minutami
Švedska in Finska sta danes v Bruslju uradno vložili prošnji za vstop v Nato, poročajo tuje tiskovne agencije. Prošnji sta generalnemu sekretarju zavezništva Jensu Stoltenbergu davi predala veleposlanika obeh držav. Obe doslej nevtralni državi sta… »

Švedska in Finska uradno vložili prošnji za vstop v Nato

Primorske pred 24 minutami
Švedska in Finska sta danes v Bruslju uradno vložili prošnji za vstop v Nato, poročajo tuje tiskovne agencije. Prošnji sta generalnemu sekretarju zavezništva Jensu Stoltenbergu davi predala veleposlanika obeh držav. Obe doslej nevtralni državi sta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem