Zadnje novice

[Odzivi na boksarski duel] Klakočar z Zavcem, državljani pa z draginjo: Državni zbor je zdaj tudi uradno cirkus

Nova 24TV pred 5 minutami
Foto: Twitter “Podobno kot v filmu Umobolnica na samem. Zelo podobno”; “Včasih je bil v Ljubljani na Linhartovi cirkus #MoiraOrfei, sedaj je pa cirkus na Šubičevi, ki se imenuje #ParlamentSvoboda;” sta snemanje kratkega filma za otroke z rakom… »

Bi moral Matej Tonin odstopiti?

Mladina pred 41 minutami
Bi bilo prav, da obrambni minister v Janševi vladi prevzame politično odgovornost za nesmotrn in zdaj že preklican nakup nemških oklepnikov boxer? Bi bilo prav, da obrambni minister v Janševi vladi prevzame politično odgovornost za nesmotrn in zdaj… »

Opravili hišno preiskavo, našli več vrst orožja in konopljo

Slovenske novice pred 29 minutami
Sumijo, da je zračna puška predelana, našli še pištolo Walter. Grosupeljski policisti so v torek na podlagi odredbe pristojnega sodišča opravili hišno preiskavo v okolici Ivančne Gorice. V preiskavi so osebi zasegli zračno puško za katero se… »

Grims z dejstvi o novem družinskem zakoniku nad Slugo, ta je odgovorila s praznim argumentom

Nova 24TV pred 29 minutami
Poslanec SDS Branko Grims in Janja Sluga iz Gibanja Svoboda (foto: zajem zaslona) “Ustava v 53. členu jasno določa, da država ščiti materinstvo, očetovstvo, družino in otroka. Po drugi strani splošna deklaracija o človekovih pravicah, ki je… »

Fiskalni svet jasen: Vladna matematika se ne izide

Zurnal24 pred 17 minutami
v zadnjih treh mesecih letošnjega leta realiziranega skoraj 1,72 milijarde primanjkljaja. Brez ukrepov bi beležili presežek Državni proračun je v devetih mesecih po začasnih podatkih zabeležil 324 milijonov evrov primanjkljaja, je objavil fiskalni… »

Ogorčena Savinjčanka: Kdo bo odgovarjal za zastrupitev z vodo? Mi še kar zbolevamo ...

Slovenske novice pred 41 minutami
Bralka opozarja, da je stanje na Savinjskem resnejše, kot se zdi po številu bolnikov, ki so obiskali bolnišnico. Že nekaj dni poročamo o dogajanju na Savinjskem, kjer je prišlo do več zastrupitev, domnevno zaradi oporečne vode. Celjska bolnišnica… »

Angelina Jolie obtožila Brada Pitta fizičnega nasilja: Davil je lastnega otroka!

Slovenske novice pred 29 minutami
Pittovi odvetniki zadeve še niso komentirali. Igralka Angelina Jolie (47) je vložila izpodbojno tožbo zoper svojega nekdanjega moža, igralca Brada Pitta (58). Pri tem je razkrila nove podrobnosti o tem, kar je v sodnih spisih opisala kot njegovo… »

Odgovor vlade hladen tuš za zdravnike

Zurnal24 pred 6 minutami
Odgovor: Vlada Fides znova vabi k dialogu in ga poziva, da v interesu pacientov napovedano stavko prekliče. Zahteve zdravnikov in zobozdravnikov iz enotnega plačnega sistema ne podpira. Sindikati zdravstva in socialnega varstva ter vlada bodo danes… »

Golobov rebalans proračuna nič kaj boljši od proračunskih načrtovanj Janševe vlade?

Finance.si pred 5 minutami
S takšnim pristopom k proračunskemu načrtovanju se enako kot v predhodnih dveh letih odpira prostor za še večjo rast porabe prihodnje leto, opozarja fiskalni svet Fiskalni svet spet opozarja na nerealistično načrtovanje državne bilance. V… »

Vlada poziva Fides, da stavko prekliče

Slovenske novice pred 29 minutami
Zgolj zaradi izstopa iz plačnega sistema vlada ne bi zvišala obsega sredstev za financiranje njihovih plač. Vlada se je na dopisni seji seznanila s stavkovnimi zahtevami sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Fides. Sprejela je izhodišča za pogajanja… »

Novice dneva »

Bertoško vpadnico bodo spet samo pokrpali

Primorske pred 5 uramiše 11 povezanih

Muska stisnili v kot

Zurnal24 pred dvema uramaše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem