Arhiv novic 13.12.2017

Darovi jeseni na fotografijah v Radomljah

Domžalec 13.12.2017
Celoletno dejavnost društveni fotografi sklenejo z letno pregledno razstavo. Fotografi Foto, kino in video kluba Mavrica so se predstavili 11. decembra v obeh razstavnih prostorih Kulturnega doma Radomlje. Fotografije so na izbor, ki sta ga opravila Toni… »

Upor zaposlenih v podjetju Helios, ki so prekinili z delom in pričeli s stavko

Domžalec 13.12.2017
V naše uredništvo smo prejeli informacijo, da so zaposleni v podjetju Helios na Količevem, ob 8. uri prekinili z delom in pričeli s stavko. Razlog zanjo naj bi bil v prenizkem izplačilu božičnic. Ob 10. uri pa so pričeli s stavko tudi v Colorju… »

Vsi na ples z Godbo Komenda

Domžalec 13.12.2017
Kulturno društvo godba Komenda, ena najmlajših godb v Sloveniji, ki je lani praznovala peto obletnico delovanja, v nedeljo, 17. decembra 2017, ob 18. uri v Športni dvorani Komenda pripravlja koncert, ki so ga poimenovali »Vsi na ples«, na katerem… »

V Domu upokojencev Domžale zazvenele strune citer in kitar

Domžalec 13.12.2017
V Domu upokojencev Domžale, "Prijaznem domu srčnih ljudi", je skozi vse leto izredno veselo. Skoraj ne mine dan, da oskrbovancev ne bi obiskala katera od skupin, pa ni važno, ali se gre za rekreacijo, šport, glasbo ali kulturo. V domžalskem domu… »

Dobrodelni koncert ob 3. rojstnem dnevu skupine The Eccentrics

Domžalec 13.12.2017
Letos minevajo tri leta od začetkov ustvarjanja mladih glasbenikov, ki slišijo na ime The Eccentrics. Tretji rojstni dan bodo z dobrodelnim koncertom obeležili v soboto, 16. decembra 2017, ob 19. uri v Kulturnem domu v Šmarci. Slavljencem se bo na… »

Nogometaši nogometne selekcije U9 NK Roltek Dob uspešno nastopili na turnirju Glaroi Cup Beograd 2017

Domžalec 13.12.2017
Nogometaši otroške nogometne selekcije U9 NK Roltek Dob so uspešno nastopili na turnirju Glaroi Cup Beograd 2017, se srečali s Crveno zvezdo in obiskali slovito »Marakano« Če se je še nedolgo nazaj zaključil jesenski del prvenstva za cicibane, se… »

Slovenologija: Slovenci, tek, zdrav življenjski slog

Domžalec 13.12.2017
Tokrat je dr. Noah Charney na Slovenologiji gostil navdušena športnika in maratonca: Urbana Praprotnika, enega najbolj znanih slovenskih tekaških trenerjev za rekreativce, ter Jasmino Kozina Praprotnik, magistrico antropologije in avtorico biografije… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem