Arhiv novic 08.02.2018

Slovenski kulturni praznik preživeli na konjskih hrbtih

Domžalec 08.02.2018
Slovenski kulturi praznik smo lahko obeležili na različne načine. Nekateri so na ta dan obiskali kulturne ustanove, katere so na široko odprla svoja vrata, spet drugi so obiskali različne prireditve, ki so potekale v ta namen, nekateri pa so dela… »

Priprave na letalnici v Nožicah so stekle, po petih letih se ponovno obeta skakalni praznik

Domžalec 08.02.2018
Letošnje snežne pošiljke se veselijo tudi v Športnem društvu Homec, saj se jim je po petih letih znova ponudila priložnost, da na smučarski letalnici pod vznožjem homškega hriba v Nožicah organizirajo tekmovanje v smučarskih skokih. Ker gre pri… »

»Muze« Milice Tomšič na ogled v Knjižnici Prežihov Voranc v Ljubljani

Domžalec 08.02.2018
Predvečer slovenskega kulturnega praznika je Likovno društvo Mengeš obeležilo z razstavo svoje ustanovne članice in podpredsednice društva Milice Tomšič. Umetnica je za razstavo v Mestni knjižnici Ljubljana, Knjižnici Prežihov Voranc, postavila… »

Prometna nesreča s poškodbami v Kamniku. Poziv očividcem!

Domžalec 08.02.2018
Policisti Policijske postaje Kamnik so v četrtek, 1. februarja 2018, okoli 18. ure v bližini naslova Ljubljanska cesta 45 v Kamniku (v bližini nekdanje tovarne Stol), obravnavali prometno nesrečo. V nesreči je bil poškodovan pešec, v katerega je na… »

Folklorno društvo Groblje je počastilo kulturni praznik

Domžalec 08.02.2018
V četrtek, 7. februarja popoldne, so plesalci Folklornega društva Groblje z enournim nastopom v Medgeneracijskem centru Bistrica v Domžalah, svečano proslavili slovenski kulturni praznik. Dvajset plesalcev se je poskočno zavrtelo ob spremljavi… »

ŽNK Radomlje na Zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu!

Domžalec 08.02.2018
Najbrž ste se sedaj prvič soočili s tovrstno informacijo, ampak na Zimskih olimpijskih igrah 2018 v Pjončangu je prisoten tudi del Ženskega nogometnega kluba Radomlje in to v izredno pomembni vlogi. S ponosom lahko povemo, da je naša podpredsednica… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem