Arhiv novic 23.04.2020

Ansambel Kvinta z novo pevko Manco Stopar iz Mengša

Domžalec 23.04.2020
Ansambel Kvinta bo letošnjo pozno sezono pričel v rahlo spremenjeni zasedbi. Štirim fantom se je pridružila nova pevka. Do sedaj dolenjski ansambel širi svoje meje, saj Manca Stopar prihaja iz Mengša. Ansambel Kvinta je mlad narodnozabavni ansambel… »

Petje s srci

Domžalec 23.04.2020
V četrtek, 23. aprila smo v Domu Svete Katarine in v Domu počitka Mengeš prepevali s srci. Pridružili smo se vseslovenskemu projektu s katerim želimo poudariti pomen petja in povezovanja. Na balkone in terase obeh domov so prišli stanovalci in… »

Zmagovalni film “Nevidne niti”

Domžalec 23.04.2020
Učenci OŠ Venclja Perka se v okviru obogatitvenih dejavnosti za nadarjene učence že vrsto let udeležujejo zanimivih delavnic v okviru “Tedna možganov“, ki ga prireja slovensko društvo za nevroznanost SiNAPSA. Letošnje delavnice “Sprehod po… »

Noč knjige – Moč besed

Domžalec 23.04.2020
Noč knjige je prostovoljen samoorganiziran vsenaroden in mednaroden projekt, ki v Sloveniji, zamejstvu in širom sveta letos odvija sedmo leto zapored. Z Nočjo knjige obeležujemo 23. april, svetovni dan knjige. Njeno prvobitno poslanstvo je preko… »

Iz Benetk se javlja Nicola Negro

Domžalec 23.04.2020
»Po nekaj tednih popolnega zaprtja se situacija počasi vrača v normalno stanje in vse kaže, da se bomo s 4. majem lahko prosto gibali,« nam optimistične napovedi iz sosednje Italije sporoča Nicola Negro, trener, ki je pred tremi leti stal na čelu… »

Župani vseh obmejnih občin Spodnjega Podravja pozivajo k aktivaciji vojske na mejah

Spodnje Podravje 23.04.2020
Župani obmejnih slovenskih občin so včeraj predali pobudo za aktivacijo 37. a člena Ministru za obrambo, mag. Mateju Toninu. Gre za pobudo pod katero je prvopodpisani župan Ilirske Bistrice, Emil Rojc. Sopodpisniki pobude so tudi vsi župani… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem