Arhiv novic 21.11.2021

Janeza Klemenca – Murija obiskal Abraham

Domžalec 21.11.2021
Pa ga je dočakal tudi Janez Klemenc – Muri. Abrahama. Seveda je ta napovedal svoj obisk, zato jubilej ni šel mimo neopazno, kar je tudi prav. Okrogla je le okrogla. Skorajda ni Domžalčana ali okoličana, da ne bi poznal Janeza Klemenca, ki ga… »

Na Mengeškem polju voznik zapeljal s cestišča in se prevrnil na streho

Domžalec 21.11.2021
Danes, nekaj minut pred 15. uro je na regionalni cesti Mengeš-Duplica v občini Mengeš voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča, se prevrnil na streho. Po podatkih policije, voznik ni utrpel poškodb. Na kraju prometne nesreče, ki se je pripetila… »

Kaj imata skupnega razgibavanje in ogrevanje?

Domžalec 21.11.2021
Snežinke bodo kmalu veselo zaplesale in prekrile pokrajino čez in čez. Še bolj hladno bo. Ne glede na mraz, sneg ali dež neki ljudje, oranžno oblečeni, vsako jutro ob 7.30 zjutraj telovadijo. To so vztrajni člani Društva Šola zdravja, ki zimo… »

Ko zadiši po domačih čajih Lare Lapajne Golob

Domžalec 21.11.2021
Visoko nad idrijsko kotlino, okoli 1.000 metrov nad morjem, se nahaja Dežela doživetij Log. Prečudoviti svet prostranih travnikov, bogatih gozdov in dih jemajočih razgledov na ošiljene vrhove mogočnih gora. Področje, kjer se prepleta… »

Občina Domžale zaključila drugi korak pri urejanju centra Domžal, zaključena je obnova ploščadi pred veleblagovnico

Domžalec 21.11.2021
Občina Domžale je v mesecu avgustu začela z urejanjem ploščadi pred veleblagovnico, to je po ureditvi Kolodvorske ulice drugi korak pri oblikovanju centra Domžal. Mag. Renata Kosec, podžupanja, pojasnjuje: »Skupaj s posvetovalnim delovnim telesom… »

Berete še kaj drugega kot reklamne plakate in letake?

Domžalec 21.11.2021
Nikoli si nisem mislila, da bodo naše pismonoše poleg pisem in paketov raznašali reklame. En dan (ali več) v tednu je namenjen razdeljevanju prodajnih katalogov naših trgovcev, iz katerih lahko izveste kateri dan in kje boste deležni popustov. Če… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem