Psihologija goveda

Domžalec 03.04.2022  |  Miomira Šegina

Živali imam rada, tudi na krožniku, če gre za piščanca, govedo ali pujska, sploh pa če gre za mangulico ali krško poljskega prašiča.

Verjetno ljubitelji živali skačejo v zrak, a gre bolj za namig – meso je treba jesti, a v zmernih količinah. Pravzaprav enkrat do dvakrat na teden, kot so ga jedli naši stari. In so bili veliko bolj zdravi. Žalostno je, da za dva kilograma boljšega kruha dobiš že kilogram mesa ekološkega goveda. Žal pa mali kmetje, pridelovalci žit, ne najdejo pravega sogovornika v vladi oz. v Gospodarski zbornici Slovenije in se jih postavlja v podrejen položaj napram velikih

Preberite še

Zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem