Ljubiteljska kuharija: Pira s kitajskim pridihom

Domžalec 04.05.2022  |  Petra Petravič

Pira zahvaljujoč bogati prehranski vrednosti in široki možnosti uporabe, postaja vse bolj priljubljena tako med privrženci dobrega počutja, kakor tudi ljubitelji odlične kulinarike.

Velja za prastaro zvrst pšenice in ustreza vsem zahtevam idealnega živila, saj je bogat vir beljakovin, ogljikovih hidratov ter vitaminov. Njen način uporabe pa je odvisen od iznajdljivosti in kuharskih spretnosti posameznika. Kako se pira obnese v povezavi z azijskimi okusi, kjer praviloma kot osrednja sestavina kraljuje riž, sta skušala ugotoviti tudi Monika in Jure. V 15. oddaji 2. sezone priljubljene kuharske oddaje Ljubiteljska kuharija, sta se odločila navdih

Preberite še

Zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem