Arhiv novic 26.12.2022

Naj bo žlahtno 2023

Domžalec 26.12.2022
Naj bo žlahtno 2023! Hvaležno sklenemo decembrske dni z željo, da bi bili prazniki obogateni z vsem, kar vam največ pomeni, leto 2023 pa naj še naprej tke zlate niti sodelovanja. Želimo vam vse dobro. Ekipa REAM… »

Voščilnica Planinskega društva Domžale

Domžalec 26.12.2022
Leto začnemo z najkrajšim dnevom, kot turo nizko v dolini. Pot in dan se nato vzpenjata do vrha, kjer se obrneta. Vmes pa nas spremljajo napor, presenečenja, srečanja ter lepota gora in življenja. Naj bodo vaše poti take tudi v letu 2023! Srečno… »

V Šentvidu pri Lukovici potekal tradicionalni blagoslov konj

Domžalec 26.12.2022
Ob današnjem godu svetega Štefana, izročilnega zavetnika konj, ki ga krščanska cerkev slavi kot prvega mučenca, so se po številnih cerkvah zvrstili blagoslovi konj in avtomobilov, obenem pa so obeležili tudi dan državnosti in enotnosti. Sveti… »

Pred iztekom leta še skok v Mestni kino Domžale

Domžalec 26.12.2022
Na Domžalcu smo pred iztekom letošnjega leta pregledali razpored dogajanja v Mestnem kinu Domžale in naredili seznam filmov, ki si jih lahko v prihodnjih dneh ogledate v kinodvorani skupaj z otroci, partnerjem, prijatelji, sorodniki ali kar sami. Med… »

Žive jaslice v objektivu kamere Mavrice Radomlje

Domžalec 26.12.2022
Foto, kino in video klub Mavrica Radomlje, video sekcija Mengeš je pripravila božično-novoletno voščilnico v obliki videa, v katerem predstavljajo “Žive jaslice”, ki so bile posnete pred leti v zasneženi Ligojni. Kulturno umetniško društvo… »

Pri cerkvi sredi polja zazvenele božične pesmi

Domžalec 26.12.2022
Pevska skupin RŽ je v nedeljo, 25. decembra 2022, v sodelovanju s Kulturnim društvom Antona Lobode pri cerkvi sv. Primoža in Felicijana v Loki pri Mengšu pripravila koncert božičnih pesmi, ki je številnim obiskovalcem napolnil srce in dušo… »

Na Štefanovo pri svetem Martinu v Dobu potekal blagoslov konj

Domžalec 26.12.2022
Po številnih slovenskih cerkvah je danes potekal tradicionalni blagoslov soli in konj, saj danes goduje sv. Štefan, zavetnik konj, ki ga krščanska cerkev slavi kot prvega mučenca. Tudi v župniji Dob je po deseti sveti maši na travniku pred cerkvijo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem