Šport arhiv novic 03.01.2023

Sredi tekme se je zgrudil in je v kritičnem stanju #video

SiolNET 03.01.2023
Iz ameriškega nogometa (NFL) prihaja prihaja žalostna novica. Sredi tekme se je zgrudil 24-letni Damar Hamlin, ki drugo sezono igra za Buffalo Bills. Tekma je bila po nesrečnem dogodku prekinjena, Hamlina pa so prepeljali v bolnišnico. Damar Hamlin se… »

Mladi Tavares podpisal svojo prvo pogodbo

Zurnal24 03.01.2023
Mariborčani podaljšali z dvema nadarjenima nogometašema, prva pogodba tudi za Marcosa Tavaresa. Iz nogometnega kluba Maribor so sporočili, da so opravili prve kadrovske poteze v novem letu 2023. Podaljšali so sodelovanje z Mennom Bergsnom in Tinetom… »

Dončić in Antetokounmpo bosta razvajala tudi Stožice

Delo 03.01.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca se bo v začetku avgusta dvakrat pomerila z Grki. Slovenska košarkarska reprezentanca se bo v začetku avgusta dvakrat pomerila z Grki. Slovenska košarkarska zveza (KZS) je danes na spletni strani sporočila, da se… »

Remi topničarjev in srak, visoka zmaga vragov

24ur 03.01.2023
V nadaljevanju 19. kroga angleškega nogometnega prvenstva, ki se je začel v ponedeljek z zmago Brentforda proti Liverpoolu (3:1), je vodilni Arsenal remiziral 0:0 doma z Newcastlom, Manchester United pa je zanesljivo ugnal Bournemouth. Arsenal je šele… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem