Povezane novice

Prekinjena tekma, ker se je zgrudil igralec Buffala

RTV Slovenija 03.01.2023
Tradicionalni ponedeljkov nogometni večer v Ligi NFL je bil prekinjen, ker se je na tekmi Cincinnati – Buffalo zgrudil igralec gostujočih Billsov. Damar Hamlin je po zastoju srca potreboval oživljanje na igrišču in je v kritičnem stanju. "Damar… »

Grozljivi prizori: Igralci jokali in molili, življenje visi na nitki!

Zurnal24 03.01.2023
Na težko pričakovani tekmi so gledalci spremljali bitko za preživetje. Član ekipe Buffalo Bills v ligi ameriškega nogometa NFL Damar Hamlin se je zgrudil na igrišču med dvobojem proti Cincinnati Bengals in je v kritičnem stanju, je sporočilo… »

Igralec ameriškega nogometa v kritičnem stanju po kolapsu na igrišču

Dnevnik 03.01.2023
Član ekipe Buffalo Bills v ligi ameriškega nogometa NFL Damar Hamlin se je zgrudil na igrišču med dvobojem proti Cincinnati Bengals in je v kritičnem stanju v bolnišnici, je sporočilo vodstvo lige v izjavi za javnost. Kot so sporočili iz moštva… »

VIDEO: Po trčenju v nasprotnega igralca še vstal, a se nemudoma zgrudil

Svet24 03.01.2023
Član ekipe Buffalo Bills v ligi ameriškega nogometa NFL Damar Hamlin se je zgrudil na igrišču med dvobojem proti Cincinnati Bengals in je v kritičnem stanju. Damarja Hamlina so na igrišču oživljali, nato pa prepeljali v bolnišnico v Cincinnatiju… »

Na tekmi se je zgrudil, borijo se za njegovo življenje (VIDEO)

Slovenske novice 03.01.2023
Izvajanje nujne medicinske pomoči na igrišču je sprožilo takojšen odziv dobrih želja navijačev, komentatorjev. Član ekipe Buffalo Bills v ligi ameriškega nogometa NFL Damar Hamlin se je zgrudil na igrišču med dvobojem proti Cincinnati Bengals… »

Sredi tekme se je zgrudil in je v kritičnem stanju #video

SiolNET 03.01.2023
Iz ameriškega nogometa (NFL) prihaja prihaja žalostna novica. Sredi tekme se je zgrudil 24-letni Damar Hamlin, ki drugo sezono igra za Buffalo Bills. Tekma je bila po nesrečnem dogodku prekinjena, Hamlina pa so prepeljali v bolnišnico. Damar Hamlin se… »

Novice dneva »

Rajski sadeži

Delo pred tremi uramiše 1 povezana

Colorado se je ohranil pri življenju

RTV Slovenija pred 59 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem