Arhiv novic 07.01.2023

VEČ ZNANEGA O NOČNI NESREČI: Kabino je odtrgalo in odneslo, eno osebo odpeljali v bolnišnico (FOTO)

Regional 07.01.2023
Na železniški postaji v Zidanem mostu se je okoli 1.30 ure prevrnil tovorni vagon, naložen z transformatorsko postajo, pri čemer se je huje poškodovala ena oseba. Kot so sporočili iz PU Celje, gre za državljana Češke, ki so ga z reševalnim… »

Urška Klakočar Zupančič tvegala z dodatnim razkritjem: Otrok nisem mogla niti hotela pustiti samih

Necenzurirano 07.01.2023
Če novoletni polet na Dunaj z vladnim falconom še vedno razburja del slovenske javnosti, pa kot kaže po burnem odzivu miru ne najde niti glavna protagonistka Urška Klakočar Zupančič. Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se je… »

Pirc Musar na Osankarici poudarila pomen NOB za samostojnost Slovenije #foto

SiolNET 07.01.2023
Brez narodnoosvobodilnega boja, s katerim smo se uspešno zoperstavili okupatorjem, bi bila naša prihodnost drugačna, zato njegove vloge v uporu proti okupatorjem in pomena za samostojnost Slovenije ni mogoče zanikati, je na slovesnosti ob 80… »

Ema Klinec v Saporu zaostala le za Katharino Althaus

Delo 07.01.2023
Nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je zmagovalka sobotne tekme svetovnega pokala v japonskem Saporu, kjer se je z 2. mestom izkazala Ema Klinec. Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec (256,3 točke) je na prvi tekmi za svetovni pokal v… »

Johannes Thingnes Boe z zmago kronal 100. stopničke

RTV Slovenija 07.01.2023
Na Pokljuki sta se na zasledovalni tekmi zmag prepričljivo veselila Švedinja Elvira Öberg in Norvežan Johannes Thingnes Boe, ki se je veselil jubilejnih 100. stopničk v svetovnem pokalu. Slovenski uspeh dneva je s 17. mestom dosegel Jakov Fak… »

Kevin McCarthy končno izvoljen za predsednika predstavniškega doma

Nova 24TV 07.01.2023
Kevin McCarthy (Foto: EPA) Republikanski poslanec predstavniškega doma ameriškega kongresa Kevin McCarthy je bil po tednu pretresov, ki so prvič v stoletju prisilili v več krogov glasovanja, po ameriškem času v petek pozno zvečer izvoljen za… »

GROZLJIVO: Šestletnik namerno ustrelil učiteljico (VIDEO)

Regional 07.01.2023
V ameriški zvezni državi Virginija je v petek šestletni deček v šoli streljal na učiteljico in jo hudo ranil, je sporočila lokalna policija. Šestletnika so že pridržali in sporočili, da "ni šlo za nenamerno streljanje", poroča francoska… »

Zdravstveni minister ima podporo stranke, opozicija priznava, da razmere niso lahke

24ur 07.01.2023
Zdravstveni minister je razburil civilno družbo s svojo izjavo, ki jo je kasneje sicer nekoliko popravil, da pozivanje na ulice pomeni ekstremizem. Glas ljudstva od njega zahteva opravičilo. Kako pa dogajanje v zdravstvu spremljajo v politiki? Prav… »

UKC Ljubljana: Izrednih razmer ne ustvarjamo, skušamo jih obvladovati

RTV Slovenija 07.01.2023
V UKC-ju Ljubljana so se odzvali na besede ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana, da izredne razmere v zdravstvu nalašč ustvarjajo interesne skupine. Poudarili so, da sami takšnih razmer ne ustvarjajo, temveč jih skušajo obvladovati. V… »

Putin osamljen pri božični maši

Zurnal24 07.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin se je božične maše v cerkvi udeležil sam, piše dpa. Fotografije in videoposnetki, ki so jih v soboto objavili ruski mediji, kažejo, da je 70-letnik v katedrali Marijinega vnebovzetja sam skupaj z duhovniki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem