Arhiv novic 11.01.2023

Neuradno: Mamo je neuradno umoril mladoletni sin

Gorenjski utrip 11.01.2023
S Policijske postaje Kranj so nas obvestili, da je včeraj zvečer v Škofji Loki umrla ženska. Smrt je posledica kaznivega dejanja zoper življenje in telo. Neuradno, kot poroča Siol.net, naj bi mladoletni sin zabodel mamo. Policija je opravila ogled… »

Kljub dobremu plačilu med zdravniki velikega interesa za dodatno delo ni

Svet24 11.01.2023
V naslednjih dneh naj bi po Sloveniji v krajih, kjer imajo večje število pacientov, ki nimajo izbranega osebnega zdravnika, začele delovati ambulante za neopredeljene. Tako naj bi rešili stisko ljudi, ki so ostali brez osebnega zdravnika. Ljubljana Na… »

Primc po sporni odločitvi US: Spodbujam k nadaljevanju boja za pravice otrok

Nova 24TV 11.01.2023
Za otroke gre, Aleš Primc. (Foto: sta) “Ustavno sodišče, kakršnega imamo sedaj, je sramota za državo. Zagotavljam nadaljnji boj za pravice otrok in družin, predvsem v vrtcih in šolah, da jih ne bodo učili, kako naj spreminjajo spol in spolno… »

Na trajektu z Brača rodila mrtvega otroka, pomagal ji je mož

Slovenske novice 11.01.2023
Ure so čakali na prihod helikopterja. V splitski bolnišnici so jo poslali domov. Hrvaški mediji poročajo o žalostni zgodbi z Brača, ko je nosečnica po večurnem čakanju na nujni prevoz do Splita izgubila plod, nato pa je mrtvega otroka rodila na… »

Francozi ukrotili žilave gostitelje

Delo 11.01.2023
Na prvi tekmi 28. SP v rokometu so olimpijski prvaki iz Francije v polni dvorani Spodek s 26:24 premagali Poljake. Jutri Slovenija proti Savdski Arabiji. Otvoritev 28. svetovnega prvenstva v rokometu na Poljskem in Švedskem je bila spektakularna, na prvi… »

Odbojkarji ACH Volleyja kljub spodbudni igri niso bili kos veliki Perugii

24ur 11.01.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so v 5. krogu skupine E Lige prvakov v domačem Tivoliju z 1:3 (-21, -15, 23, -15) izgubili proti favorizirani Sir Sicoma Monini Perugii, ki je tako dobila še 26. zaporedno tekmo v vseh tekmovanjih in si je pred zadnjim krogom s… »

Luka Mesec: Našel se je ponudnik, ki je za pet evrov kot polnovreden obrok ponujal kos pice, jabolko in sladico

Svet24 11.01.2023
Na ministrstvu za delo želijo poleg napovedanega dviga subvencije in prenove sistema študentske prehrane dvigniti tudi kakovost prehrane. Hkrati napovedujejo okrepljen nadzor na kakovostjo. Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti… »

Ukrajinska vojska / »Soledar je bil, je in bo ostal ukrajinski«

Mladina 11.01.2023
Ukrajinska vojska zanika, da so pripadniki ruske najemniške skupine Wagner zavzeli strateško pomembno mesto Soledar na vzhodu Ukrajine. Ukrajinska vojska zanika, da so pripadniki ruske najemniške skupine Wagner zavzeli strateško pomembno mesto Soledar… »

Kadivec zanika vodenje slovenske celice

Slovenske novice 11.01.2023
Klemen Kadivec vendarle stopil pred sodnika, a očitke iz obtožnice zanikal. Zahteval pa je, da izločijo številne obremenilne dokaze. LJUBLJANA • Klemnu Kadivcu, domnevnemu vodji slovenske celice dobro organizirane kriminalne združbe na Balkanu… »

Umrl kardinal, obsojen zaradi spolnih zlorab dečkov

Mladina 11.01.2023
Avstralska zveza žrtev spolnih zlorab duhovnikov v pokojnem kardinalu vidi simbol cerkvenega neukrepanja proti spolnim zlorabam v svojih vrstah, v zvezi pa so poudarili, da "njegovo ime pozna vsaka žrtev spolnih zlorab na svetu" Avstralski kardinal… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem