Ivo Boscarol je začel vlagati še v gostinstvo

Primorske pred 21 dnevi

Obnova gostinskega lokala v Podskali se kljub drugačnim napovedim še ni zaključila, a na vipavski občini načrtujejo, da bodo dela zaključili v marcu, odprli pa naj bi ga v začetku junija.

Pričakovanja Vipavcev so velika, saj gre za izjemno lokacijo, taka pa naj bi bila tudi kulinarična ponudba. V skupno zgodbo vstopata kuharski šef Denis Ibrišimović in podjetnik Ivo Boscarol. VIPAVA > “To bo za Vipavo zagotovo velika pridobitev in želimo si, da bi se gradnja čim prej zaključila, da bo imel najemnik dovolj časa, da pripravi vse, da bo lokal odprl vrata še pred začetkom glavne turistične sezone. To je naš skupni cilj, upamo, da bomo gradbena dela

Povezane novice »

Zdravje, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem