Zelenjavne priloge

Gorenjski glas 12.01.2023  |  Erika Jesenko

Koleraba in zelje sta dve običajni zimski zelenjavi, ki ju navadno ne opisujemo z nekimi presežki.

A z malo drugačno pripravo kot običajno lahko z njimi prijetno popestrimo naše obroke. Tako z okusom kot tudi s hranili. Za pripravo pečene kolerabe potrebujemo: 0,5 kg olupljene kolerabe, 1 srednjo veliko čebulo, pol žličke mlete rdeče paprike, 2 žlici olivnega olja, sol in poper, 1 šopek peteršilja. Kolerabo narežemo na manjše kocke, približno 1 cm velike. Čebulo olupimo in jo narežemo na tanke rezine. V posodo stresemo kolerabo, čebulo ter dodamo vse preostale

Gorenjski glas »

Bližajo se delavnice Štartaj Domžale

Gorenjski glas pred eno uro

Babištvo jo plemeniti

Gorenjski glas pred dvema urama

Kamor gre še cesar peš

Gorenjski glas pred dvema urama

Ključno je izobraževanje

Gorenjski glas pred dvema urama
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem