Arhiv novic 16.01.2023

BENCIN OD POLNOČI DRAŽJI: Cena dizla in kurilnega olja nespremenjeni

Regional 16.01.2023
Cena 95-oktanskega bencina se bo v torek na bencinskih servisih zunaj avtocest podražila za 1,2 centa na 1,288 evra za liter, cena dizla pa bo ostala nespremenjena pri 1,483 evra za liter. Nespremenjena bo ostala tudi cena kurilnega olja, in sicer bo… »

Slovenija, ni še konec: na vidiku nove porcije snega

Slovenske novice 16.01.2023
Kmalu nas čaka naslednja pošiljka ... Danes in v prihodnjih dneh lahko pričakujemo tri pošiljke padavin, je povedal meteorolog na agenciji za okolje Andrej Velkavrh. Danes ponoči bo meja sneženja višje, po nižinah pa se bo dež mešal s snegom… »

V nesreči v bližini Podbrezij umrl 19-letni sopotnik v osebnem avtomobilu

Delo 16.01.2023
19-letni voznik avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter z desnim bočnim delom avtomobila trčil v drevo. Danes nekaj po 11. uri so policiste obvestili o hudi prometni nesreči na cesti med Podbrezjami in… »

Golob pred vrhom koalicije: Prišli smo do točke, kjer politična preigravanja niso več mogoča #video

SiolNET 16.01.2023
Koalicija bo v sredo na Brdu pri Kranju začrtala izhodišča za več reform, v ospredju bo predvsem zdravstvena reforma. Premier Robert Golob si ob tem želi enotnosti koalicije, po njegovih besedah bodo tako po opravljeni razpravi oblikovali aneks h… »

HUDA PROMETNA NESREČA: Ugasnilo življenje 19-letnika

Regional 16.01.2023
Na cesti med Podbrezjami in Zvirčami se je dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je 19-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče in z desnim bočnim delom avtomobila trčil v drevo… »

Aretirali najbolj iskanega mafijskega šefa Diabolika: "Od tistih, ki sem jih ubil, bi lahko naredili posebno pokopališče"

Necenzurirano 16.01.2023
Mafijski šef, plejboj, oboževalec Rolex ur, Porsche in Nintend fanatik Matteo Messina Denaro je padel v past: po 30 letih na begu so ga italijanski policisti ujeli na prav posebnem kraju. 60-letnega Matteo Messina Denaro (60), "mammasantissima"… »

Umrla italijanska igralka Gina Lollobrigida

Primorske 16.01.2023
Umrla je filmska legenda Gina Lollobrigida. Največje uspehe je nanizala v 50. in 60. letih minulega stoletja. Po filmu iz leta 1955 s soigralcem Vittoriom Gassmannom je obveljala za najlepšo žensko na svetu. Umrla je v starosti 95 let, je danes… »

Glave gor, v Krakov po četrtfinale, sledi Zorman vs. Vujović

Delo 16.01.2023
Slovenci na svetovnem prvenstvu priznali premoč Francozom, obramba brez Boruta Mačkovška ni zdržala. Devet golov Aleksa Vlaha, v sredo z Iranom. V nadaljevanju preberite: Vsega lepega je enkrat konec in po dveh prepričljivih zmagah proti Savdski… »

Sindikat carinikov za 13. februar napovedal začetek stavke zaposlenih na Fursu

Primorske 16.01.2023
Sindikat carinikov Slovenije je za 13. februar napovedal začetek stavke zaposlenih na Finančni upravi RS (Furs). Zahtevajo dvig izhodiščnih plač za pet plačnih razredov za vse uslužbence Fursa, štiriodstotni dodatek k plači kot nadomestilo zaradi… »

JEK dobil okoljsko soglasje za podaljšanje obratovanja

Finance.si 16.01.2023
Ministrstvo za okolje in prostor je jedrski elektrarni Krško izdalo okoljsko soglasje za podaljšanje obratovanja. Elektrarna je pripravljena na delovanje do leta 2043. V NEK so končali postopek presoje vplivov na okolje, ki so ga opravili po lanskem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem