Arhiv novic 17.01.2023

Challe Salle na skrivaj v porodnišnico: tako je ime novemu članu (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Slovenski glasbenik se je razveselil fantka. Challe Salle in njegova zaročenka Yvonne Srdoč sta postala očka in mamica. Danes zjutraj se jima je rodil fantek, ki sta mu dala ime Alex. Čeprav sta malega junaka pričakovala že od konca lanskega leta… »

500 policistov, 50 preiskav, 28 pridržanih – obsežna akcija, s katero so razbili hudodelsko združbo

RTV Slovenija 17.01.2023
Policisti so sklenili dve leti trajajočo preiskavo in razbili razvejano kriminalno združbo, ki je proizvajala oz. preprodajala mamila. V akciji so opravili več kot 50 hišnih preiskav, prijeli 28 ljudi ter zasegli mamila in 300.000 evrov gotovine. Na… »

Slovenske ceste včeraj vzele kar 3 življenja

Gorenjski utrip 17.01.2023
V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije ‘113’ zabeleženih 1.794 klicev. Med 679 interventnimi dogodki smo policisti med drugim obravnavali 197 prometnih nesreč, 38 kršitev javnega reda in miru, ter 77 kaznivih dejanj. V 175… »

Obrisi reševanja plačnega kaosa

Dnevnik 17.01.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je ustanovila strokovni svet za modernizacijo javne uprave. Danes je spregovorila tudi o načrtovani plačni reformi, s katero želi vlada dvigniti najnižje plače in urediti nakopičena nesorazmerja med… »

Lisa Marie Presley zapravila skoraj celotno podedovano očetovo premoženje

Primorske 17.01.2023
Hči legendarnega glasbenika Elvisa Presleyja, nedavno preminula Lisa Marie Presley, je pred smrtjo porabila po 92.000 dolarjev mesečno in davkariji dolgovala milijon dolarjev, potem ko je zapravila skoraj vse premoženje, ki ga je podedovala po leta… »

V ponedeljek izredna seja ljubljanskega mestnega sveta o zdravstvu

Dnevnik 17.01.2023
Izredna seja ljubljanskega mestnega sveta o zdravstvu bo v ponedeljek, je na današnji novinarski konferenci povedal župan Zoran Janković. Zahtevo za sklic izredne seje je podpisalo 16 mestnih svetnikov, pripravili pa so 13 sklepov za izboljšanje… »

Zaradi sporne izjave odstopil svetovalec ukrajinskega predsednika

Delo 17.01.2023
Zaradi svojih izjav med rusko invazijo je postal ena bolj prepoznavnih osebnosti na Zahodu. Svetovalec ukrajinskega predsednika Oleksij Arestovič je danes v luči številnih kritik odstopil. Kritike so se nanj usule po njegovi izjavi, da bi za ruski… »

Občinska uprava se ne bo selila

Primorske 17.01.2023
VIPAVA > “Občinska uprava se ne bo selila v stavbo na Glavnem trgu 1, zanjo smo dobili drugo, zelo zanimivo ponudbo. Uprava občine ostaja v ... Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega… »

Noro, kaj vse so vozniki počeli na zasneženih cestah: kamere so vse posnele (VIDEO)

Slovenske novice 17.01.2023
Darsove kamere so posnele več neodgovornih ravnanj voznikov. » Snežne razmere zahtevajo previdno vožnjo. Eno samo vozilo, ki obtiči v snegu, lahko povzroči daljši zastoj,« so zapisali na Darsu in objavili posnetek več neodgovornih ravnanj… »

V Dekanih ponoči zagorelo v hali nekdanjega skladišča Mercatorja

Dnevnik 17.01.2023
Na Bivju v Dekanih v koprski občini je nekaj pred polnočjo zagorelo v eni od hal nekdanjega skladišča podjetja Mercator. Požar je zajel še osebni avtomobil, dve kombinirani vozili ter motorno kolo, ki je bilo v kombiniranem vozilu, poroča center za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem