Arhiv novic 17.01.2023

Challe Salle na skrivaj v porodnišnico: tako je ime novemu članu (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Slovenski glasbenik se je razveselil fantka. Challe Salle in njegova zaročenka Yvonne Srdoč sta postala očka in mamica. Danes zjutraj se jima je rodil fantek, ki sta mu dala ime Alex. Čeprav sta malega junaka pričakovala že od konca lanskega leta… »

Velika akcija slovenskih kriminalistov: hudodelci od dolžnika zahtevali celo, da proda organ (VIDEO)

Slovenske novice 17.01.2023
Drogo so proizvajali v različnih stanovanjskih hišah po Sloveniji. Slovenska policija je v sodelovanju z avstrijskimi varnostnimi organi ter z usmerjanjem Specializiranega državnega tožilstva Republike Slovenije (SDT RS) v minulem tednu končala… »

Na cestah včeraj umrli 19-letni sopotnik v avtu, voznik tovornjaka in voznik avta

Dnevnik 17.01.2023
Na slovenskih cestah so včeraj umrle tri osebe. Voznik pri Novem mestu je zjutraj zapeljal v jarek, sredi dneva je blizu Podbrezja v trčenju v drevo umrl 19-letnik, zvečer pa pri Novem mestu še voznik tovornjaka, ki je trčil v jekleno ograjo. V… »

Ministrica o povečanju plač: Niti evra nismo šli preko napovedanega #video

SiolNET 17.01.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik zagotavlja, da so finančni učinki doslej dogovorjenega na področju plač v javnem sektorju znotraj predvidenega okvira. Zavrača navedbe o privilegirani obravnavi posameznih skupin in pojasnjuje, da gre… »

Elvisova hčerka pred smrtjo porabila skoraj vse njegovo premoženje

Slovenske novice 17.01.2023
Lisa Marie Presley je zapravila sto milijonov dolarjev podedovanega premoženja. Hči legendarnega glasbenika Elvisa Presleyja, nedavno preminula Lisa Marie Presley, je pred smrtjo porabila po 92.000 dolarjev mesečno in davkariji dolgovala milijon… »

V ponedeljek izredna seja ljubljanskega mestnega sveta o zdravstvu

Dnevnik 17.01.2023
Izredna seja ljubljanskega mestnega sveta o zdravstvu bo v ponedeljek, je na današnji novinarski konferenci povedal župan Zoran Janković. Zahtevo za sklic izredne seje je podpisalo 16 mestnih svetnikov, pripravili pa so 13 sklepov za izboljšanje… »

Srbski prostovoljci se urijo v Zaporožju. Vučić: Rusija naj neha novačiti Srbe.

RTV Slovenija 17.01.2023
Prvi srbski prostovoljci so v okupirani ukrajinski regiji Zaporožje začeli usposabljanje v okviru ruskega bataljona prostovoljcev. Medtem Beograd Moskvo poziva, naj preneha novačiti Srbe za boj skupaj s plačanci skupine Wagner. Srbski borci se… »

Občinska uprava se ne bo selila

Primorske 17.01.2023
VIPAVA > “Občinska uprava se ne bo selila v stavbo na Glavnem trgu 1, zanjo smo dobili drugo, zelo zanimivo ponudbo. Uprava občine ostaja v ... Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega… »

Nova pošiljka snega, več ga je pričakovati na skrajnem jugu države

RTV Slovenija 17.01.2023
Popoldne se je po državi znova okrepilo sneženje, ki bo po večini ponehalo že v prvem delu noči, a se bodo ponekod še pojavljale krajevne plohe. Tudi v sredo se obetajo deloma snežne, deloma deževne plohe, rahlo bo snežilo tudi v četrtek. Že… »

V Dekanih ponoči zagorelo v hali nekdanjega skladišča Mercatorja

Dnevnik 17.01.2023
Na Bivju v Dekanih v koprski občini je nekaj pred polnočjo zagorelo v eni od hal nekdanjega skladišča podjetja Mercator. Požar je zajel še osebni avtomobil, dve kombinirani vozili ter motorno kolo, ki je bilo v kombiniranem vozilu, poroča center za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem