Arhiv novic 18.01.2023

Ob padcu helikopterja Ukrajina ostala brez vrha notranjega ministrstva

Delo 18.01.2023
Za ruskega zunanjega ministra Sergeja Lavrova so sodobni zahodni politiki podobni Hitlerju. V nadaljevanju preberite: »Grozljiva tragedija« se je po besedah ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega danes zgodila v mestu Brovari, kjer je… »

Golob: Denar nenadzorovano kroži. Soočeni smo bili s številkami, ki so nas presenetile.

SiolNET 18.01.2023
"Osredotočiti se moramo na največji del problema, to je 4,5 milijarde evrov javnega denarja davkoplačevalcev, ki skoraj nenadzorovano kroži po sistemu. Danes smo bili soočeni s številkami, ki so nas presenetile. Na eni strani imamo javne… »

Sanacija železniške proge še poteka, škode zaenkrat ne morejo oceniti

24ur 18.01.2023
V torek okoli 21.30 se je v bližini Birčne vasi pri Novem mestu iztiril vlak. V nesreči je bilo udeleženih devet oseb. Nesreča se je zgodila zaradi drevja na železniških tirih. Policija je sporočila, da sta bili lažje poškodovani dve osebi. Na… »

Vujovićevi Iranci so bili povsem nebogljeni

Dnevnik 18.01.2023
V prvem krogu drugega dela v skupini I v Krakovu so slovenski rokometaši visoko premagali Iran z 38:21 (20:9). Jutri ob 15.30 jih čaka derbi s Španijo, ki je sinoči ugnala sogostiteljico Poljsko s 27:23 (16:15). I V večnamenski dvorani Tauron Arena v… »

Zvezdnikova žena med dvobojem jokala na tribuni

Zurnal24 18.01.2023
Soproga teniškega zvezdnika Rafaela Nadala je preživljala težke trenutke med dvobojem drugega kroga na OP Avstralije. Branilec naslova Rafael Nadal je neslavno izpadel v drugem krogu uvodnega grand slama sezone za OP Avstralije. Španskega tenisača… »

Del sindikatov javnega sektorja februarja napoveduje protestni shod

Dnevnik 18.01.2023
V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij. V nasprotnem primeru napovedujejo, da bodo 24. februarja organizirali protestni shod za dostojno plačilo. Kot… »

Odpadno blato kot suho zlato

Primorske 18.01.2023
Delovanje ajdovske centralne čistilne naprave že nekaj let krojita zastarela tehnologija in iztrošena oprema. Občina zdaj za približno 1,5 milijona evrov kupuje novo tehnologijo za oksidacijo in dehidracijo blata. Izdelali bodo tudi idejno zasnovo za… »

Žalostna novica: Umrl je nekdanji poslanec SDS

Zurnal24 18.01.2023
Umrl je nekdanji poslanec SDS Rudi Veršnik. Bil je tudi nekdanji predsednik občinskega odbora SDS v Kamniku. Star je bil 72 let. Rudi Veršnik je bil leta 2004, ko je SDS stranka prvič zmagala na volitvah, izvoljen za poslanca na listi te stranke. V… »

Poteza, da te kap: na slovenski avtocesti ustavila in storila tole (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
Spletni komentatorji so šokirani. V facebook skupini, ki ozavešča o pomembnosti reševalnega pasu na avtocesti, se je pojavila fotografija, ki spada v kategorijo saj ni res, pa je. Takole so zapisali šokirani uporabniki: »10 let se že ukvarjamo z… »

Trener Olimpije trpi, ker ne more kaznovati igralcev

Dnevnik 18.01.2023
Košarkarje Cedevite Olimpije v 11. krogu evropskega pokala čaka ključna tekma sezone. V primeru zmage danes ob 20.30 proti Cluju v Stožicah se še lahko nadejajo preboja v drugi del tekmovanja, v nasprotnem primeru pa se bodo znašli v sila neugodnem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem