Arhiv novic 18.01.2023

Vladimir Putin prepričan o zmagi Rusije: Imamo nekaj, na kar se lahko zanesemo

Slovenske novice 18.01.2023
V Natu pa menijo, da vojne še ne bo kmalu konec. Ruski predsednik Vladimir Putin je danes izjavil, da ne dvomi, da bo Rusija zmagala v vojni v Ukrajini. Kot je dejal, bodo zmago zagotovili enotnost in solidarnost ruskega ljudstva, pogum in junaštvo… »

Prenova ZZZS ključni del zdravstvene reforme

Dnevnik 18.01.2023
Na koalicijskem vrhu je bila predstavljena analiza stanja slovenskega zdravstva, ki je po besedah predsednika vlade Roberta Goloba slabše od pričakovanj. Ključni del reforme bo preoblikovanje zavoda za zdravstveno zavarovanje, ki ga v koaliciji vidijo… »

Iztiril se je vlak, več oseb poškodovanih (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
Zvečer se je iztiril prvi vagon motorne kompozicije v Novem mestu, deset minut zatem pa je vlak trčil še v vozilo v občini Laško. Z Uprave za zaščito in reševanje poročajo o dveh nesrečah na tirih, ki sta se zgodili sinoči v desetih minutah… »

Vujovićevi Iranci so bili povsem nebogljeni

Dnevnik 18.01.2023
V prvem krogu drugega dela v skupini I v Krakovu so slovenski rokometaši visoko premagali Iran z 38:21 (20:9). Jutri ob 15.30 jih čaka derbi s Španijo, ki je sinoči ugnala sogostiteljico Poljsko s 27:23 (16:15). I V večnamenski dvorani Tauron Arena v… »

Zmagovalka Wimbledona premočna za Kajo Juvan

Dnevnik 18.01.2023
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je izpadla v drugem krogu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. S 6:2, 6:1 jo je po 59 minutah premagala Kazahstanka Jelena Ribakina. Zmagovalka lanskega Wimbledona je hitro prevzela pobudo in dobila prvih šest… »

Del sindikatov javnega sektorja februarja napoveduje protestni shod

Dnevnik 18.01.2023
V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij. V nasprotnem primeru napovedujejo, da bodo 24. februarja organizirali protestni shod za dostojno plačilo. Kot… »

Odpadno blato kot suho zlato

Primorske 18.01.2023
Delovanje ajdovske centralne čistilne naprave že nekaj let krojita zastarela tehnologija in iztrošena oprema. Občina zdaj za približno 1,5 milijona evrov kupuje novo tehnologijo za oksidacijo in dehidracijo blata. Izdelali bodo tudi idejno zasnovo za… »

Žalostna novica: Umrl je nekdanji poslanec SDS

Zurnal24 18.01.2023
Umrl je nekdanji poslanec SDS Rudi Veršnik. Bil je tudi nekdanji predsednik občinskega odbora SDS v Kamniku. Star je bil 72 let. Rudi Veršnik je bil leta 2004, ko je SDS stranka prvič zmagala na volitvah, izvoljen za poslanca na listi te stranke. V… »

Fotografiranje ob avtocesti: za všečke tvegala življenje

24ur 18.01.2023
Zavod Reševalni pas je objavil nov primer nespametnega, nevarnega, tudi egoističnega početja na slovenskih avtocestah. Tokrat je njihovega upravičenega besa deležna dvojica, ki se je ustavila na odstavnem pasu in izstopila iz avtomobila, po… »

Trener Olimpije trpi, ker ne more kaznovati igralcev

Dnevnik 18.01.2023
Košarkarje Cedevite Olimpije v 11. krogu evropskega pokala čaka ključna tekma sezone. V primeru zmage danes ob 20.30 proti Cluju v Stožicah se še lahko nadejajo preboja v drugi del tekmovanja, v nasprotnem primeru pa se bodo znašli v sila neugodnem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem