Nadevani paradižniki s testeninami po genovsko

RTV Slovenija 18.01.2023  |  Recept Tomaža Bevčiča, oddaja

Potrebujemo: 8 paradižnikov, 280 g špagetov, 200 g bazilike, 50 g pinjol, 50 g parmezana, sol, olivno olje.

Paradižnike na vrhu odrežemo in izdolbemo notranjost, jih posolimo, obrnemo ter pustimo, da izpustijo odvečno tekočino. Medtem v blenderju zmešamo 150 g bazilike, pinjole, parmezan in oljčno olje. Nastalo zmes pomešamo s kuhanimi in ohlajenimi testeninami. Vse skupaj nadevamo v paradižnik in postrežemo.

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem