Arhiv novic 22.01.2023

To glede utopljenega otroka pravijo v Termah Ptuj

Zurnal24 22.01.2023
Policisti intenzivno zbirajo obvestila o sobotnem tragičnem dogodku v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. V Termah Ptuj so ob dogodku pretreseni in izrekajo sožalje družini, njihovi predstavniki pa sodelujejo s… »

Z nedelje na ponedeljek veter in padavine

Celje.info 22.01.2023
Vremenoslovci iz Agencije Republike Slovenije za okolje so za sevorovzhodni del Slovenije izdali oranžno opozorilo zaradi možnosti močnega vetra. Ojačan veter je pričakovati proti koncu nedelje in večino ponedeljka. Nad okoli 600 metrov nadmorske… »

Slovenci še upajo na kvalifikacije za OI 2024

Dnevnik 22.01.2023
Slovenski rokometaši so v zadnjem krogu v Krakovu premagali Črno goro z 31:23 (15:8) in osvojili tretje mesto v skupini B. Uvrstitev med prvih deset jim ohranja upe za nastop na kvalifikacijskem turnirju za OI 2024. Sedemnajstega januarja lani je… »

Clippersi v zadnji četrtini nadigrali Maverickse

RTV Slovenija 22.01.2023
Košarkarji Dallasa so izgubili proti LA Clippersom z 98:112. Po 36 minutah je bil izid še izenačen, zadnjo četrtino pa so gostje dobili s 33:19. Luka Dončić je bil najboljši strelec Mavericksov z 29 točkami, zbral je tudi 10 skokov in 4 podaje… »

Ilka Štuhec z najboljšim rezultatom po več kot štirih letih

SiolNET 22.01.2023
Slovenska smučarska šampionka Ilka Štuhec je bila v petek in soboto na obeh smukaških preizkušnjah v Cortini d'Ampezzo v središču pozornosti, potem ko je bila prvi dan druga, v soboto pa je zmagala. V nedeljo se je spoprijela še s… »

Rusija / »Dobave orožja Ukrajini bi vodile v globalno katastrofo«

Mladina 22.01.2023
Rusija opozarja, da bi v primeru, da bi zahodne zaveznice Kijevu dobavile orožje, ki bi ga uporabili za ponovno zavzetje ozemelj, uporabila še močnejše orožje. Predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je danes opozoril, da bi… »

V streljanju na praznovanju kitajskega novega leta v ZDA deset mrtvih #video

SiolNET 22.01.2023
V soboto nekaj po 22. uri je v Monterey Parku v okrožju Los Angelesa prišlo do množičnega streljanja blizu mesta praznovanja kitajskega lunarnega novega leta. Na dvodnevnem festivalu, enem največjih dogodkov v regiji, se je zbralo več kot deset… »

ORANŽNO OPOZORILO ZA ISTRO: Zaradi snega, poledice in orkanskega vetra na Hrvaškem oviran promet (FOTO)

Regional 22.01.2023
Zaradi snega, poledice in orkanskega vetra je v velikem delu Hrvaške oviran promet. Sneži tudi v višjih delih Dalmacije. Zaprtih je več delov avtocest iz notranjosti proti morju. Zimske razmere so na cestah v Gorskem kotarju, Liki ter v notranjosti… »

Prizori iz slovenskih gora: turnega smučarja odnesel plaz, planinca obnemogla (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
»Še enkrat več se je pokazalo, da pri plazu največ šteje tovariška prva pomoč.«. Na območju Uršlje gore se je včeraj nekaj pred 11. uro turnemu smučarju med spustom sprožil snežni plaz in ga odnesel okoli 400 metrov po pobočju, o čemer smo… »

Kazahstanka po Kaji Juvan zmlela tudi prvo igralko sveta

Delo 22.01.2023
Poljska teniška zvezdnica Iga Swiatek, prva igralka lestvice WTA, je izpadla v četrtem krogu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. Poljska teniška zvezdnica Iga Swiatek, prva igralka lestvice WTA, je izpadla v četrtem krogu odprtega prvenstva… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem