Slovenija arhiv novic 23.01.2023

Bruto vrednost oglaševanja porasla

Dnevnik 23.01.2023
Bruto vrednost oglaševanja se je v Sloveniji lani v primerjavi z letom prej povečala za pet odstotkov, na 1,2 milijarde evrov, kaže raziskava Mediane. Kljub temu so oglaševalci v drugi polovici lanskega leta začeli zmanjševati sredstva. V… »

Napovedi slovenskih DZU za 2023: Delnice ostajajo najprimernejša naložba, a pričakujte povečano nihajnost

Finance.si 23.01.2023
Upravitelji in analitiki v slovenskih družbah za upravljanje po najbolj bolečem letu za obvezniške naložbe v več kot pol stoletja prepoznavajo naložbene priložnosti v obvezniških naložbah, prva izbira pa še vedno ostajajo delnice.… »

Roman Ratkai novi direktor pomurske regijske bolnišnice

Slovenske novice 23.01.2023
Svet zavoda SB Murska Sobota za novega direktorja imenoval edinega preostalega kandidata. Potem ko je aktualni direktor pomurske regijske bolnišnice – Splošne bolnišnice Murska Sobota Daniel Grabar iz osebnih razlogov po manj kot dveh letih od… »

Štirikratni umor v Tekačevem: v posteljo z lovsko puško

Slovenske novice 23.01.2023
Po četrt stoletja še vedno razčiščujejo na sodišču. Včeraj so ponovno zaslišali nekatere priče, tudi sorodnike. Na celjskem sodišču se je z zaslišanjem nekaterih prič še v tretje začelo sojenje Kristijanu Kameniku, za zdaj edinemu, ki ga… »

Preverite, kaj nam je o razhodu Saške in Mihe povedala njegova starejša sestra

Slovenske novice 23.01.2023
»Ker v moške možgane kot ženska težko prodrem, lahko samo omenim, da imam občutek, da je videti srečen.«. Larisa, starejša sestra Mihe Hercoga, je zaradi čuta za lepe stvari hitro odkrila strast do dizajna, fotografije in kasneje spletnih… »

Luka navdušil: "Pride mu z veliko energije! O, s***je! Prekinimo!"

Zurnal24 23.01.2023
Luka se je zavedal, da imajo njegove besede lahko tudi drugačen pomen. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić ima za sabo zanimivo športno pot, saj se je že zelo mlad odpravil iz Slovenije ter velik del mladosti preživel v Španiji, preden ga… »

Po enem tednu od sneženja kolesarske steze po Ljubljani še vedno zasvinjane

Necenzurirano 23.01.2023
Naplužen sneg po enem tednu od sneženja še vedno ogroža kolesarje v prestolnici. "Danes mineva teden dni od obilnega sneženja. Kot smo že lani poudarili, v Ljubljanski kolesarski mreži razumemo, da se vsega snega ne da očistiti takoj in povsod… »

Ekipni duh nam bo prinesel še veliko dobrega

Delo 23.01.2023
Selektor rokometašev ponosen, da je reprezentanca spet enotna, v pokoj ne bo pošiljal nikogar. Glavni cilj so olimpijske igre v Parizu. V nadaljevanju preberite: Ob slovesu slovenskih rokometašev od svetovnega prvenstva smo se v Krakovu pogovarjali z… »

Odbojkarice Calcit Volleyja čakata še dve tekmi v Mariboru

Domžalec 23.01.2023
Odbojkarice Calcit Volleyja v torek in sredo čakata dve tekmi na turnirju srednjeevropske lige v Mariboru. V torek se bodo v dvorani Lukna pomerile z Novo KBM Branikom, dan pozneje pa še z madžarsko ekipo Swietelsky Bekescsaba. Obe tekmi se bosta… »

Sklad za obnovo Zagreba bo ugasnil

Delo 23.01.2023
V 812 dneh so zrušili 50 hiš, zgradili niso nobene. V nadaljevanju preberite: Sklad za popotresno obnovo obstaja več kot 812 dni, v njem se je zaposlilo 77 ljudi, prvo leto je njegov proračun za upravljanje znašal 15 milijonov kun (2 milijona evrov)… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem