Slovenija arhiv novic 23.01.2023

V podjetju Petek Proces d.o.o. zaposlijo računovodjo

Kozjansko 23.01.2023
V podjetju Petek Proces d.o.o. iz Rogatca, v svoje vrste vabijo računovodjo. Prosto delovno mesto čaka na nekoga z izkušnjami in znanjem s področja računovodstva. Pričakuje se samostojno delo in pripravljenost za osvojitev novih znanj. Da pa bo… »

Cesta Šentjur-Planina znova zaprta, v višjih legah zaradi snega zaprtih več cest

Kozjansko 23.01.2023
Ob današnjem novem sneženju je na cesti Šentjur-Planina pri Sevnici na Jezercah prišlo do prometne nesreče, zaredi česar so policisti zaprli cesto. Z Občine Šmarje pri Jelšah so zjutraj sporočili, da so ekipe zimske službe od zgodnjih jutranjih… »

Snežni utrinki s Kozjanskega (dopolnjeno), na Vetrniku in še kje izredno stanje

Kozjansko 23.01.2023
Danes je naše območje zajelo obilnejše sneženje, ki se zna nadaljevati tudi jutri. Oglejte si nekaj utrinkov, ki smo jih pridobili. *vir slik v kolažih: Facebook skupina Promet za Štajersko / različni uporabniki, Občina Šmarje pri Jelšah… »

Vse najboljše, Danilo Jejčič!

Primorske 23.01.2023
“Umetnost lahko ujame trenutek, zaustavi minevanje, vsaj ohrani spomin. Večini to najbrž nič ne pomeni, nekaterim pa!” nam je pred nekaj minutami po telefonu povedal Danilo Jejčič. Akademski slikar, mojster grafike, ki se v tem tisočletju… »

»V Sloveniji si revež, če si malo ali srednje bolan«

Mladina 23.01.2023
IZJAVA DNEVA. “Mislim, da naše javno zdravstvo dela vrhunsko. A predvsem za tiste, ki so hudo bolni. Pri nas si revež, če si malo ali srednje bolan. Takrat te ne vzamejo resno, čakaš v čakalnih vrstah. Ne zavedamo se, da je za nekoga, ki je… »

»Slovenija ni tako siromašna, da ne bi mogla biti (še) radodarnejša«

Mladina 23.01.2023
IZJAVA DNEVA. "A ne glede na to, kaj je bil sprožilni moment za serijske zahtevke za povišice v javnem sektorju, sem še vedno prepričan, da Slovenija — namreč kot država, proračunsko — ni tako siromašna, da ne bi mogla biti (še)… »

Kako izboljšati kakovost življenja v mestu?

Mladina 23.01.2023
Večja vključenost prebivalcev v odločevalne procese mestne politike. Na Dunaju so izbrali 19 zmagovalnih pobud. Na Dunaju skupaj s prebivalci iščejo ideje za izboljšanje kakovosti življenja v mestu, zato letos začenjajo z drugo izdajo projekta… »

Najboljša sta Anka Pogačnik in Vito Dragič

Delo 23.01.2023
V Ljubljani so razglasili najboljše judoiste za leto 2022. Posebno priznanje za celjsko šampionko Tino Trstenjak, ki je končala blestečo športno pot. V Ljubljani je bilo danes iz judoističnega zornega kota slovesno. Na slavnostni prireditvi Judo… »

Še ena biografska vloga za Ramija Maleka – upodobil bo Busterja Keatona

RTV Slovenija 23.01.2023
Rami Malek, ki je za svojo prejšnjo upodobitev kultnega zvezdnika (v Bohemian Rhapsody) dobil oskarja, se zdaj dogovarja za glavno vlogo v seriji o karieri igralca Busterja Keatona. Serijo bo režiral in produciral Matt Reeves, režiser lanskega Batmana… »

Pomanjkanje energije? Uravnovesite došo kapha

Slovenske novice 23.01.2023
Povezano je z depresijo, pomanjkanjem energije. Omejimo sedeče delo in bodimo čim bolj aktivni. Ajurveda depresijo, žalost, pomanjkanje energije pogosto povezuje z neravnovesjem doše kapha. Ker je ta doša počasna, nam v iskanju ravnovesja pomaga… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem