Slovenija arhiv novic 13.03.2023

Iz Dallasa sporočili novo slabo novico glede Luke Dončića

Zurnal24 13.03.2023
Dallas Mavericks v zadnjem času niti približno ne blestijo, obenem pa še naprej ne morejo računati na Luko Dončića. V noči na torek se na delo vračajo košarkarji NBA ekipe Dallas Mavericks, ki pa še vedno ne bodo mogli računati na pomoč… »

Eksplozija sesula hiši, trije ljudje v bolnišnici, enega pogrešajo

Necenzurirano 13.03.2023
V angleškem mestu Swansea je odjeknil strahovit pok, dve hiši sta v ruševinah, več okoliških je poškodovanih, reševalne službe iščejo moškega, ki naj bi bil ostal ujet v eni od porušenih stavb. V eni od ulic angleškega mesta Swansea je… »

Nemanja Vidić obupal, novi srbski predsednik bo Dragan Džajić

Delo 13.03.2023
Nogometna družina v Srbiji bo v torek dobila novega predsednika, potem ko bo Nogometna zveza Srbije naposled izpeljala volilno skupščino. Nogometna družina v Srbiji bo v torek dobila novega predsednika, potem ko bo Nogometna zveza Srbije (FSS)… »

Izvajal proste strele in odšel na bolniško

Delo 13.03.2023
Paul Pogba se je v tej sezoni po prvih 35 minutah na dveh tekmah znova poškodoval in bo odsoten najmanj 20 dni. Pri italijanskem nogometnem velikanu Juventusu se kar ne morejo otresti vseh nesreč, s katerimi se srečujejo v tej sezoni. V zadnji nastopa… »

Med divjim begom je večkrat treščil v policiste

Delo 13.03.2023
Dobrih pet let bo za zapahi preživel 21-letni tihotapec beguncev. Brez hujših posledic se je na srečo aprila lani končal beg tihotapca nezakonitih migrantov, o katerem smo poročali. Mladeniča so poslali v pripor, zoper njega pa se je začel postopek… »

Vedno uživam ob glasnih gledalcih v Kranjski Gori

Delo 13.03.2023
Junak pokala Vitranc je razkril, kako sta mu všeč podkorenska proga in spomladansko ozračje na tekmi pri nas. V nadaljevanju preberite: Na največji tekmi moške smučarske karavane v Sloveniji, pokalu Vitranc v Kranjski Gori, smo se pogovarjali z… »

Valentini Turcu visoka romunska častna nagrada za izvrstnost v umetnosti koreografije

RTV Slovenija 13.03.2023
Balet Romeo in Julija Valentine Turcu je desetletje po mariborski postavitvi zaživel še na odru Romunske narodne opere v Cluju. Koreografinjo so ob tej priložnosti ovenčali z visoko častno nagrado za izvrstnost v umetnosti koreografije. Valentina… »

Ruska vojska na fronto poslala oklepni vlak

24ur 13.03.2023
Poleg modernejših in nedavno restavriranih zastarelih orožij ruska vojska še vedno uporablja oklepne vlake, kar prikazujejo tudi nedavno objavljeni posnetki enega izmed njih. Ob tem navajajo, da je njegova naloga patruljirati ob mejah zasedenih… »

Bešič Loredan bo morda izdal navodila o samoplačniških storitvah v bolnišnicah

Finance.si 13.03.2023
Najprej bodo ugotavljali, ali je šlo v primeru nevrokirurga Bošnjaka za posamezen eksces ali za sistemski problem… »

Mineva 33 let od prve pobude za razpis plebiscita o samostojni Sloveniji

Nova 24TV 13.03.2023
Foto: Edi Einspieler, Zgodovinski arhiv Celje Na današnji dan se spominjamo zahteve Socialdemokratske mladine, predhodnice Slovenske demokratske mladine, s katero so mladi zahtevali razpis referenduma, na katerem se bi slovenski narod svobodno odločal o… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem