Arhiv novic 15.03.2023

Sojenje Bavčarju: Korist za Maksimo Holding je zvodenela

Dnevnik 15.03.2023
Igor Bavčar ni zlorabil položaja pri prodaji delnic Intereurope, koprsko sodišče ga je v ponovljenem sojenju oprostilo obtožb. Prav tako je bil oproščen tudi predsednik uprave Maksime Holding Miroslav Golubić. Tožilstvo je že napovedalo… »

UKC Ljubljana / V dobaviteljskih podjetjih se pojavljajo zaposleni UKC

Mladina 15.03.2023
Ministrstvo za zdravje in vodstvo bolnišnice sta napovedala ukrepanje. Revizija poslov Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana je ob pogostem nespoštovanju predpisov pokazala tudi, da se med podjetji, ki dobavljajo kliničnemu centru… »

Je ameriški brezpilotni letalnik za vedno pogoltnilo Črno morje? Rusi že stegujejo lovke

Necenzurirano 15.03.2023
Ruske oblasti so že napovedale, da se bodo njihove ekipe poskušale dokopati do ameriškega brezpilotnega letalnika, ki je strmoglavil v Črno morje. Med ZDA in Rusijo se po včerajšnjem incidentu v zračnem prostoru nad Črnim morjem nadaljujejo… »

Kriechmayr zmagovalec zadnjega smuka, naš Ažnoh na koncu 25.

SiolNET 15.03.2023
Zmagovalec zadnjega letošnjega smuka za svetovni pokal v Soldeuu je Avstrijec Vincent Kriechmayr, drugi je bil Nemec Romed Baumann, tretji pa njegov rojak Andreas Sander. Rok Ažnoh, edini slovenski predstavnik na smuku, je bil na koncu 25. Mali… »

Real in Napoli zanesljivo do zadnjih četrtfinalnih vstopnic lige prvakov

Dnevnik 15.03.2023
Madridski Real in Napoli sta zadnja četrtfinalista nogometne lige prvakov. V današnjih povratnih tekmah osmine finala je Real premagal Liverpool z 1:0, Napoli pa je bil boljši od Frankfurta s 3:0. Dvoboja Napoli - Eintracht Frankfurt ter Real Madrid -… »

Gladka zmaga Katharine Althaus, Ema Klinec ostaja v vodstvu norveške turneje

RTV Slovenija 15.03.2023
Trikratna svetovna prvakinja Katharina Althaus je prepričljivo dobila drugo tekmo v Lillehammerju. Ema Klinec je po slabšem prvem skoku napredovala na šesto mesto in ostaja v vodstvu norveške turneje. Nika Križnar je zasedla deveto mesto. V… »

Grah Whatmough pod drobnogledom, gledanost vse nižja

Dnevnik 15.03.2023
Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je napovedal revizijo sodbe višjega delovnega sodišča, ki je ugotovilo, da je bil leta 2021 nezakonito imenovan na najvišji položaj. Poslanci pa so odločili, da bo potrebna revizija poslovanja… »

Nekdanji finančni minister dvomi v učinkovitost obdavčenja premoženja in v napovedi razbremenitve dela

Nova 24TV 15.03.2023
Dr. Janez Šušteršič (Foto: Demokracija) Vlada je napovedala nove davčne obremenitve. Najbolj odkrito govori o obdavčitvi nepremičnin. Glede na napovedi ne bodo davčili le druge ali tretje nepremičnine, temveč vse, progresivno in glede na njihovo… »

Boscarolov Kolosej zapira vrata, prihaja Odiseja

Primorske 15.03.2023
Ljubljanski kinocenter Kolosej bo jutri zaprl svoja vrata. Iz podjetja Boscarol, ki ga je lani jeseni kupilo na javni dražbi in pred kratkim tudi prevzelo od stečajnega upravitelja, so sporočili, da se poslavlja tudi dosedanje ime. Po potrebni sanaciji… »

Beović: Verbalno nasilje ni dopusten način komunikacije

SiolNET 15.03.2023
V zvezi z vse večjo pojavnostjo nasilja v zdravstvenih zavodih je izjavo podala tudi predsednica Zdravniške zbornice Slovenije Bojana Beović: "Vsi v družbi se moramo truditi, da naredimo verbalno nasilje nesprejemljivo." Zdravniki imajo po njenih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem