Recept: jajčevci in piščanec v omaki

SiolNET 15.03.2023  |  Kaj kuhaš danes

Zanimiva kombinacija jajčevcev in piščančjega mesa, ki se bo prilegla k testeninam, rižu ali polenti.

Sestavine: 300 g piščančjega fileja 1 jajčevec 1 večja čebula 2 stroka česna 1 svež paradižnik peteršilj sol poper žlička moke (po želji) Postopek: Jajčevce narežite na rezine, ki jih na olivnem olju popecite in odložite v posodo. Popecite rezine piščančjega fileja in ga odložite. Nasekljajte čebulo in česen ter ju zlatorumeno popražite v posodi, v kateri ste prej popekli meso. Dodajte paradižnik, nato še jajčevce in meso, zalijte z jušno osnovo in, če želite,

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem