Vodnik Gault&Millau Slovenija štiri kape letos podelil desetim restavracijam

Dnevnik 12.04.2023  |  STA STA

Eden najvplivnejših mednarodnih vodnikov v svetu gastronomije Gault&Millau je štiri kape in s tem naziv najboljše restavracije letos podelil desetim restavracijam.

Šef leta 2023 je postal Janez Bratovž iz ljubljanske JB restavracije, šef prihodnosti pa Rok Martinčič iz Gostilne Jež v Jagnjenici, so danes sporočili iz vodnika. Vodnik, ki je razglasitev pripravil v torek v Ljubljani, je štiri kape podelil Hiši Franko iz Starega sela pri Kobaridu, Gostilni pri Lojzetu (dvorec Zemono, Vipava), Hiši Denk (Zgornja Kungota), Ošteriji Debeluh (Brežice), Restavraciji Strelec (Ljubljana), Restavraciji Mak (Maribor) in Restavraciji

Povezane novice »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem