#recept: Ješprenjčkova rižota s šparglji in grahom

Dnevnik 18.05.2023  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Ješprenjčka ne uporabite le za ričet, ampak tudi za rižote.

Ta odlična, čeprav nekoliko nenavadna, pomladanska rižota je polna fenomenalnih svežih okusov. Šparglji in grah so odličen duet, za piko na i pa poskrbi sveža meta. Tisti dodatni vloženi čas, da se ješprenček skuha, se 100% povrne, saj so okusi nepredstavljivo dobri! Je že res, da se ješprenjčkova rižota prav zaradi ješprenjčka, ki se kuha približno pol ure, pripravlja dlje od navadne z rižem, a se splača. Takih okusov si še predstavljati ne morete. Grah in meta

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem