Tekmovali v kuhanju golaža v Godiču

Gorenjski glas 24.05.2023  |  Alenka Brun

V Godiču v okolici Kamnika so že sedmič pripravili Godič golaž open.

Gostil ga je Slovenija Eco resort, tekmovalo pa je več kot 25 ekip. Sicer je bilo število prijav omejeno na največ trideset ekip. Tekmovanje je potekalo tako rekoč ves dan. Zjutraj so ekipam razdelili štiri kilograme mesa in čebule, nato pa so imele okoli šest ur časa, da so za ocenjevanje pripravile čim boljši golaž. Seveda je večina razmišljala o prvem mestu, vsaka ekipa je imela kakšno svojo skrito sestavino, dodelan babičin recept ali se je kuhanja golaža

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem