Hotel Pira: kot pšenično zrno, iz katerega nastane kruh

Delo 03.06.2023

Prenovljena domačija v Hruševju, poslej butični hotel z restavracijo, bo živel v skladu z letnimi časi, poljem žita in obnovljenim sadovnjakom.

»Zamisel o nastanitvenem objektu z restavracijo je tlela že dlje časa, saj se v naših krajih kaže pomanjkanje turističnih storitev na višji ravni. Izkušenj in znanja pa mislim, da imamo v našem podjetju dovolj. Tako smo leta 2018 kupili domačijo z lopo in velikim vrtom,« Robert Čebokelj začne pripoved o novem izzivu družinskega podjetja – butičnem hotelu Pira. Na Postojnskem je znan kot lastnik restavracije Avio pub, Kantine Pivka v tamkajšnjem Parku vojaške

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem