Recept: hladna bučkina juha

SiolNET 11.07.2023  |  Kaj kuhaš danes

Ko se zunaj temperature dvignejo, se hladne juhe še posebej priležejo.

Sestavine: 1 por 2 bučki 1 strok česna olivno olje sok polovice limone voda šopek sveže bazilike sol in poper Postopek: Por nasekljajte na kolobarje. V ponvi segrejte olivno olje, nanj stresite por, rahlo posolite in pražite, dokler se por povsem ne zmehča in postane rahlo prozoren. Primešajte nasekljan česen, pražite še pol minute in odstavite z ognja. Ohladite, nato stresite v mešalnik skupaj z nasekljanima bučkama, limoninim sokom in dvema decilitroma vode.

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem