Recept: vsestransko uporabna omaka

SiolNET 01.08.2023  |  Kaj kuhaš danes

Omaka, ki jo lahko postrežete s testeninami, krompirjem ali njoki.

Sestavine: (količina za 4 osebe) - 4 manjši, dobro zreli sveži paradižniki - pest sušenih paradižnikov - 4 stroki česna - 100 g prekajenega mesa ali slanine - olivno olje - bazilika - peteršilj - sol po potrebi - poper Postopek: Na hladno olivno olje, v posodo, na drobno narežemo česen, nato dodamo svež in sušen paradižnik, na tanko, na majhne koščke narežemo prekajeno meso ali slanino. Nato začnemo dušiti, najprej na višji temperaturi, nato temperaturo zmanjšamo

Povezane novice »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem