Vam mora mesar odrezati maščevje na zrezku?

Dnevnik 07.10.2023  |  Sebastjan Morozov Sebastjan

Bolj zamaščeno in prekomerno zamaščeno govedo je slabše pitano, njegovo meso se uvršča v nižjo kategorijo in ima nižjo odkupno ceno.

Mesarji prošnje strank za odstranitev maščevja v trgovskih verigah nemalokrat zavračajo na lastno pest, ne da bi imeli za takšno ravnanje navodila od svojega vodstva. Nemalokrat se v Sloveniji zgodi, da mesar pri razrezu zrezkov od govejega stegna strankam noče odrezati maščevja ob robu mesa. Zakonski standard za takšno ravnanje ...

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem