Jesenski piškoti

Gorenjski glas 11.10.2023  |  Erika Jesenko

Bolj kot v sladicah smo buč vajeni v juhah in enolončnicah, pa vendar so zelo uporabne tudi pri pripravi sladkih dobrot.

Njihov dodatek v testo za piškote namreč poskrbi za nežno sladko noto, mehkobo in privlačno barvo. Za pripravo bučnih piškotov s slivovo marmelado potrebujemo: 400 g moke, 200 g olupljene in očiščene buče, 180 g masla, 1 pecilni prašek, lupinico ene bio limone, 1 vaniljev sladkor, ščep soli, 1 lonček slivove marmelade, sladkor v prahu za posip. Skupaj zmešamo moko, pecilni prašek, limonino lupinico, vaniljev sladkor in sol. Dodamo na lističe narezano maslo in na

Gorenjski glas »

Slovenska karitas zbira zvezke

Gorenjski glas pred 8 urami

Minfos: zgodovina, spomin, prihodnost

Gorenjski glas pred 8 urami

Raziskovalno-zabavno popoldne Meteorita

Gorenjski glas pred 8 urami

Jubilej traških gasilcev

Gorenjski glas pred 8 urami
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem