Odkrijte umetnost počasnega kuhanja s PIK Slow cooked selection

SiolNET 06.11.2023

Postanite kuharski mojster v svojem domu in pripravite popolno sočno natrgano svinjino, rebrca ali kračo. Zaradi vse hitrejšega načina življenja se spreminjajo tudi prehranjevalne navade. Zato je PIK Vrbovec predstavil Slow cooked selection – linijo predpripravljenih mesnih jedi.

Foto: Pik Vrbovec SLOW COOKING je termična priprava izdelka, ki se dolgo časa in pri nizkih temperaturah kuha zaprt v vrečki skupaj z začimbami. Cilj tega načina termične obdelave izdelka je zmehčati strukturo mesa in ga narediti bolj sočnega, hkrati pa ohraniti začinjenost in poudariti okus izdelka. Prednosti počasnega kuhanja so boljša tekstura in mehkoba mesa, hitra in preprosta priprava ter bogatejši okus, ker je meso marinirano v lastnem soku. To linijo PIK, s

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem