Bučna lazanja s skuto

Gorenjski glas 22.11.2023  |  Erika Jesenko

Število do sedaj objavljenih receptov z bučami kaže, kako zelo so te res uporabne.

In tu je še en recept, ki vključuje njihovo uporabo – bučna lazanja s skuto, ki je lahko odlična priloga mesnim jedem ali pa uravnotežena samostojna jed. Za pripravo bučne lazanje s skuto potrebujemo: 250 g testenin za lazanjo, 600 g olupljene in očiščene buče, približno 3 dl jušne osnove, 300 g skute, 2 jajci, 2 stroka česna, pol žličke mlete paprike, ščep luštreka in timijana, sol in poper, 3 žlice olivnega olja. Najprej se lotimo priprave bučnega pireja:

Gorenjski glas »

Za dostopno dolgotrajno oskrbo

Gorenjski glas pred dvema urama

Plezalci v boj za olimpijske igre

Gorenjski glas pred dvema urama

V Škofji Loki festival ulične prehrane

Gorenjski glas pred dvema urama

Ljubljanska Odprta kuhna prihaja v Kranj

Gorenjski glas pred dvema urama

Pesem za materinski dan

Gorenjski glas pred dvema urama
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem