Panetone peče zaradi spominov na otroštvo

Dnevnik 06.12.2023  |  Vesna Levičnik Vesna Levičnik

Že tretje leto je priznani chef Tomaž Kavčič z Zemona poskrbel, da bodo ljubitelji puhaste sladice prišli na svoj račun.

Zaradi poznega pobiranja oljk se je odločil, da bo letos ponudil samo klasični paneton, torej s kandiranim sadjem. Paneton, italijanska praznična sladica, je različica sladkega kruha, ki zadnja leta navdušuje tudi slovenske gurmane. Kot je potrdil chef Tomaž Kavčič z Zemona, je vsaka puhasta sladica, ki prihaja iz katere koli butične proizvodnje, takoj prodana. »Tudi letos jih pečem v Torinu in glede na naročila jih bomo vsak čas prodali,« nam je zagotovil. Na

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem