Z umetno inteligenco do prihranka

Gorenjski glas 11.12.2023  |  Aleš Senožetnik

V gorenjskem gostinskem podjetju so se zmanjševanja količine zavržene hrane lotili z uporabo orodij umetne inteligence.

Kljub nadpovprečni rasti cen hrane so dosegli 1,5 odstotka letnega prihranka. Medvode – Jezeršek gostinstvo, vodilno podjetje na področju cateringa pri nas, ki ima na Gorenjskem enote v Medvodah, na Bledu in Zgornjem Brniku, se je zmanjševanja količine zavržene hrane lotilo z uporabo umetne inteligence. Zmanjševanje količine zavržene hrane je že nekaj let v središču njihove trajnostne poslovne strategije. V poslovnih enotah in na prireditvah s cateringom so s

Gorenjski glas »

Film o dobrotniku

Gorenjski glas pred 5 dnevi

Za varno pot na počitnice

Gorenjski glas pred 5 dnevi

Film, ki bo zaznamoval generacijo

Gorenjski glas pred 5 dnevi

Naša učiteljica je pa slavna

Gorenjski glas pred 5 dnevi
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem