Praženi riževi rezanci s piščancem in brokolijem

Dnevnik 25.01.2024  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Ta čudovita klasična tajska jed, sicer poimenovana Pad see ew, je polna sočnega mesa, svilnatih rezancev in pisane zelenjave in vas bo popolnoma začarala.

Pripravljena je z minimalno količino sestavin, v le dvajsetih minutah in res božansko diši ter še lepo izgleda. Je popolna poslastica! Zaradi vseh teh azijskih restavracij, ki jih je v Sloveniji sedaj povsod polno, tudi v nakupovalnih središčih, imajo možnost spoznati tipične azijske jedi tudi tisti, ki na tistem koncu sveta še niso bili. Je že res, da je klasika, ki jo postrežejo na Tajskem, morda malenkost drugačna (še boljša, najbrž), a zelo podobno različico

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem