Na BIC-u Ljubljana pripravili najboljša krofa Slovenije

RTV Slovenija 07.02.2024  |  D. S.

Četrto leto zapored so iskali najboljše krofe v Sloveniji. V obeh kategorijah, klasični in inovativni krof, sta se najbolje odrezali Lea Sterle in Stela Špoljar, slaščičarki na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana.

Za klasični krof z marelično marmelado zmagovalki zagotavljata, "da vas njegovo pokušanje ponese na pustni karneval in užitek v slastnih trenutkih". Sestavine, ki sta jih uporabili v klasičnem krofu so: moka, kvas, mleko, sladkor, rumenjaki, rum, olje, vanilij sladkor, limonina lupinica, vanilij ekstrakt in sol. 1. mesto: BIC Ljubljana, smer slaščičarstvo 2. mesto: Kavarna in slaščičarna Marelica Celje, Romana Oset s.p. 3. mesto: Srednja šola za gostinstvo in

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Delovali so kot tank

Dnevnik pred eno uro

Nov center za duševno zdravje otrok

Dnevnik pred dvema urama

Bitka za döner

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem