Slovenija arhiv novic 10.02.2024

Boston priboril že 40. zmago sezone

Dnevnik 10.02.2024
Vodilna ekipa lige NBA Boston Celtics je ponoči dosegla 40. zmago v sezoni, po tem ko je doma s 133:129 slavila proti Washington Wizards. Uspešni so bili tudi košarkarji Milwaukee Bucks, ki so s 120:84 nadigrali Charlotte Hornets, medtem ko so prvaki… »

Ruski dron usoden za dojenčka in dva otroka

Zurnal24 10.02.2024
Ruski brezpilotni letalniki so davi napadli mesto Harkov na vzhodu Ukrajine. Pri tem je bilo po navedbah tamkajšnjega guvernerja Olega Sinegubova ubitih sedem ljudi, med njimi trije otroci. "Žal je število žrtev okupatorjevih napadov na Harkov naraslo… »

V Celju se znova razlega smeh: najboljše komedije leta se predstavijo

RTV Slovenija 10.02.2024
S predstavo Williama Shakespearja Kar hočete v režiji Janusza Kice in v produkciji ljubljanske Drame se v SLG-ju Celje danes začenjajo 32. Dnevi komedije. Za nagrade se letos poteguje osem predstav, ki jih je izbrala selektorica festivala Kaja Novosel… »

Olimpija lov za Celjem začenja v času kosila, v napadu želi biti nevarnejša in konkretnejša

RTV Slovenija 10.02.2024
S tekmo med Olimpijo in Rogaško se bo ob 13.00 začel spomladanski del slovenskega nogometnega prvenstva. Zgodnja ura srečanja v Stožicah je posledica tega, da na največjem stadionu v državi prenavljajo razsvetljavo, kar bo trajalo še približno… »

Haaland popeljal City do novih treh točk, Tottenham v 97. minuti do zmage

RTV Slovenija 10.02.2024
24. krog Premier lige so z zmago odprli nogometaši Manchester Cityja, ki so na Etihadu z 2:0 ugnali Everton. Mož odločitve je bil Erling Haaland. Norveški superzvezdnik, pravi stroj za doseganje zadetkov, je zadel oba gola sinjemodrih, ki so se z… »

“Kmetje, ki kmetujejo ob vodotokih, so izgubili večje površine kmetijskih zemljišč”

Goriški portal 10.02.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Poslanec Andrej Kosi je na Vlado Republike Slovenije naslovil pisno poslansko vprašanje v zvezi s kmetovanjem v varovalnih pasih vodotokov. Celotno poslansko vprašanje… »

Brglez: Frankolovske žrtve opominjajo na sedanje žrtve

Delo 10.02.2024
Na Stranicah pri Frankolovem so se spomnili na enega najhujših zločinov na naših tleh, ko so za maščevanje smrti nacističnega funkcionarja umorili sto talcev. Manj kot tri mesece pred koncem druge svetovne vojne se je v Grabnu na Stranicah pri… »

Šest golov Arsenala, Aston Villa se ni oddolžila Manchester Unitedu

Delo 10.02.2024
Manchester City v 24. kolu angleškega nogometnega prvenstva spet uspešen na strelskih ramenih norveškega asa. Nogometaši Arsenala so v nadaljevanju 24. kola angleškega prvenstva na gostovanju dobro napolnili mrežo mestnega tekmeca West Hama. Zmagali… »

Milan po zmagi nad Napolijem diha za ovratnik Juventusu

Delo 10.02.2024
Inter v 24. kolu italijanskega nogometnega prvenstva s polnim izkupičkom v gosteh pri Romi. Nogometaši Milana so v 24. kolu italijanskega prvenstva premagali Napoli z 1:0. Zasedba iz Lombardije ima tako le še točko zaostanka za drugouvrščenim… »

Barceloni zgolj točka, Atleticu niti ena

Delo 10.02.2024
Nogometaši Granade in Seville so v 24. kolu španske lige spravili v obup favorizirana tekmeca. Potem ko je Real Madrid v soboto deklasiral drugouvrščeno Girono (4:0) in povišal vodstvo na lestvici španske nogometne lige, je danes Barcelona na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem