QR-koda razkrije zgodbo mesa na krožniku

Delo 12.03.2024

Gostje v klepetalniku postavljajo vprašanja o načinu pridelave mesa, iz katerega je jed, iz katere kmetije izhaja in podobno.

Gostje restavracije City v BTC Cityju lahko s pomočjo umetne inteligence in naprednih tehnologij, kot je blockchain, ob kosilu dobijo tudi podatke o poreklu mesa, ki ga imajo na krožniku. S pomočjo klepetalnega robota izvedo še druge informacije, ki jih zanimajo o mesu, načinu pridelave, kakovostnih certifikatih, trajnostnih pristopih partnerjev, sodelujočih v projektu, pa tudi o uporabljeni tehnologiji, ki poganja klepetalnega robota. Informacije pridobijo z

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem