Salame, nova ribniška suha roba

Delo 02.04.2024

Kako so se salame Biosing znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko, zakaj jih je omenil Rene Redzepi?

V nadaljevanju preberite: Ribnica in z njo Slovenija v svetu gastronomije postajata znani po salamah Biosing. Tako izpopolnjene so, da jih primerjajo z najprestižnejšimi avtomobilskimi znamkami. Salame Biosing so se znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko ... Nekoliko tehnično se sliši, a je po svoje pravilno, kajti David Lesar se jih je tudi lotil s preciznostjo inženirja. Na roko pa mu gre še to, da ima vse lastnosti dobrega krošnjarja,

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Delovali so kot tank

Dnevnik pred eno uro

Nov center za duševno zdravje otrok

Dnevnik pred dvema urama

Bitka za döner

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem