Ranch pomaka oz. preliv

Dnevnik pred 28 dnevi  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Ta na jogurtu bazirana omaka oziroma preliv je lahka, presenetljivo sveža in nadvse okusna poslastica.

Čudovita je kot pomaka (predstavljajte si jo kot nadgrajeno in malenkost bolj tekočo majonezo), ki super osveži pečene ali pohane zelenjavne in mesne jedi ali pa kot solatni preliv na kateri koli solati ali sestavljenem krožniku oz. bovli. Ranch pomaka je znana že povsod po svetu, najbolj pa predvsem v ZDA, od koder tudi prihaja. V Kaliforniji sta jo leta 1954 na svojem ranču (od tod tudi ime) začela pripravljati zakonca Henson in sicer najprej le v suhi obliki. V

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem